In Fashion, Lifestyle, Moda Femei, Travel

M-am decis! Mă mut în New York și îmi fac afacere! 😂 Adevărul este că mereu am iubit orașul, fără să-l văd, însă după ce am început să îi cunosc străzile, să-i simt pulsul și să văd cum funcționează lucrurile,  nu mai vreau să plec de aici.

Imi fac afacere in New York

Imi fac afacere in New York

În prima săptămână în New York am luat orașul la pas, am vizitat cam tot ce ne-am propus și am făcut mai mulți km pe jos decât am făcut în toată viața mea. Nu e problemă pentru că la cât am mâncat în ultima lună, mersul pe jos a devenit obligatoriu ca să nu mă trezesc cu prea multe kg în plus. Mâncarea e absolut delicioasă, orașul este fascinant… m-am îndrăgostit, haha!

Imi fac afacere in New York

Central Park mi-a plăcut deosebit de mult. Faptul că în mijlocului unui oraș imens ale cărui străzi sunt mereu pline ochi, există un loc în care poți merge să scapi de aglomerație, să faci o plimbare cu barca sau pur și simplu să te odihnești pe iarbă, mi se pare fascinant. Odată ce pășești în Central Park parcă intri într-o altă lume, chiar în inima orașului.  Am pășit pe urmele lui Kevin din Home Alone și pe ale lui Blair din Gossip Girls, dar realitatea bate filmul, încă o dată.

Imi fac afacere in New York

Inspirată de acest parc, mi-a venit o idee de afacere absolut genială, am cam furat-o defapt de la alții, însă e o idee super bună! Vă invit să vizionați clipul pentru a vedea despre ce este vorba 😂

Imi fac afacere in New York

După plimbarea lungă prin parc, am luat o tură cu feribotul până în Staten Island și înapoi. În depărtare am admirat faimoasa Statue of Liberty și Skyline-ul care pur și simplu îți taie respirația. Cuvintele nu sunt destule pentru a putea descrie ce am văzut, așa că cel mai bine dați play la noul vlog din New York să vedeți exact despre ce vorbesc.

Imi fac afacere in New York

Enjoy!

Love from New York,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search