In Fashion, Moda Femei

Imprimeu Potrivit pentru orice sezon

Dacă ar fi să aleg un imprimeu potrivit pentru orice sezon, acesta ar fi cu siguranță, în opinia mea carourile. Acest imprimeu clasic este super versatil și îl regăsim deseori în tendințe, indiferent de sezon.

Imprimeu Potrivit pentru orice sezon

L-am purtat în toamnă, l-am purtat în iarnă și nu renunțăm la el nici în această vară. În ceea ce mă privește, îl văd în numeroase ținute de vară, purtat în toate stilurile posibile, în aproape orice ocazie (excepție facând probabil un eveniment super elegant, unde aș purta o rochie în carouri, cred, dar poate doar nu am găsit până acum acea rochie fabuloasă în carouri). M-am gândit că poate v-ar fi de folos să împătășesc cu voi câteva dintre ideile mele legate de cum putem purta acest imprimeu, în această vară.

Imprimeu Potrivit pentru orice sezon

1. Imprimeu într-o ținută feminină

Prima propunere este, evident, cea ilustrată în fotografii. Stilul elegant, feminin, jucăuș este reprezentat cu succes de această combinație de rochiță casual, prinsă în talie cu o curea și accesorizată cu o pereche de sandale cu toc gros. Carourile animă ținuta și sunt punctul de interes, aș spune eu. Am ales să folosesc cordonul rochiei pe post de banderolă și îmi place mai mult acolo, decât unde îi era locul – în talie. O ținută potrivită pentru serile de vară în care simțim nevoia să purtăm o ținută feminină, cu ușoare accente rock.

Imprimeu Potrivit pentru orice sezon

Imprimeu Potrivit pentru orice sezon

2. Imprimeu într-o ținută de festival

Aș alege aceași rochie cu imprimeu pentru o ținută de festival. Aș asorta rochița la o pereche de cizme negre, din piele și o geacă din denim legată în talie. Aș mai adăuga câteva accente argintii date de accesorii: inele, lanțuri, cercei,  o pereche de ochelari hippie și poate niște tatuaje temporare argintii în loc de brățări.

Imprimeu Potrivit pentru orice sezon

3. Imprimeu într-o ținută casual, relaxată

Rochia cu imprimeu asortată la o pereche de sandale joase, din piele neagră, un coc lejer și o pereche de ochelari de soare supradimensionați ar fi definiția unei ținute casual, de vară, în opinia mea.

Imprimeu Potrivit pentru orice sezon

Așa cum vedeți, rochia cu imprimeu chiar poate fi purtată în orice situație… sau anotimp. Personal, îmi place să investesc în articole vestimentare versatile, pe care le pot purta în diferite momente ale zilei, la diverse evenimente. Accesorizarea este cheia de care ne putem folosi de fiecare dată când dorim să transformăm o ținută banala într-una deosebită.

Imprimeu Potrivit pentru orice sezon

Rochie Carouri | Sandale

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search