In Fashion

Imprimeu floral in tinuta de vara

Trebuie să recunosc că nu sunt o mare fană a imprimeului floral. Nu simt că mă reprezintă prea bine și nici nu consider că mă flatează acest imprimeu.

Totodată, nu știu cum de fiecare dată ajung să cumpăr articole vestimentare pe care le consider interesante, intrigante și pe care știu de la bun început că nu le voi purta prea mult, însă trebuie să le am. Cam așa s-a întâmplat și cu această rochie cu imprimeu floral… mi-au plăcut mult nuanțele, mai mult decât imprimeul în sine. Și cel mai tare m-a încântat mâneca cu volane.

Imprimeu floral in tinuta de vara

Combinația de umeri goi + volănașe mă dă pe spate și nu rezist. Cred că ați putut observa și voi invazia de rochițe cu umerii goi, care a început încă de anul trecut și care se pare că încă e super intensă și în acest sezon. Adevărul este că o pereche de umeri măslinii fac echipă bună cu o rochie de acest fel… așa că trecem cu vederea imprimeul nu tocmai pe stilul meu sau alte mici detalii.

Imprimeu floral in tinuta de vara

Până la urmă, acest imprimeu este super drăguț pentru vară și se potrivește perfect cu sezonul. Văd rochia această într-o ținută de seară, la o cină pe malul mării… Din păcate eu nu am ajuns încă la mare și nici nu am mai avut răbdare să nu port rochia decât atunci când ajung acolo, așa că am purtat-o la un eveniment în familie. Alături de o pereche de sandale argintii, cu toc mediu, a fost alegerea perfectă pentru o zi de vară fierbinte. La fel de bine merge și cu o pereche de sandale joase sau balerini, depinde de alegerea fiecăreia și de evenimentul la care urmează să luăm parte.

Imprimeu floral in tinuta de vara

Rochie / Sandale

Până una alta, aștept să ajung și eu la ocean să îmi port ținutele de vacanță și să vi le arăt și vouă!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search