In Fashion, Lifestyle, Travel

….și am ajuns să vedem și casa lui Trump – renumita Casă Albă (White House).

Este chiar super interesant să ajungi să vezi în realitate clădiri și locații pe care le cunoști destul de bine din filme. Ai impresia că deja cunoști totul, însă pentru mine a fost un șoc să văd cum arată de fapt locuinta lui Trump, Casa Albă.

Trump ne-ai dat țeapă

Trump ne-ai dat țeapă

Trump ne-ai dat țeapă

Mă așteptam să fie grandioasă, înaltă, gigantică… însă, în realitate, reședința lui Trump este o casă frumoasă, cochetă, albă, nimic exagerat. Nu este nici pe departe așa cum credeam că va fi atunci când voi fi chiar lângă ea – este totuși plină ochi de security, camere de filmat și tot ce vrei – defapt, nici nu mă așteptam la altceva.

Trump ne-ai dat țeapă

Trump ne-ai dat țeapă

Trump ne-ai dat țeapă

Din păcate, Trump plecase de la White House spre New York exact în ziua în care noi plecam din New York spre Washington, așa că am luat o mică țeapă – nu că am fi avut șansa să dăm mâna cu el, dar… ideea că ești în același oraș cu președintele Americii e bună de luat în considerare, haha.

Trump ne-ai dat țeapă

Trump ne-ai dat țeapă

Trump ne-ai dat țeapă

Ne-am mulțumit să vizităm Washington DC la pas și am rămas foarte plăcut impresionată de acesta. Un loc încărcat cu istorie, o muțime de monumente impresionante – moment în care am constat că nu ne ajung cele 2 zile pe care le-am alocat acestei călătorii. Washington este un oraș curionazile pe care l="true" class="wpb_row vc_row vc_row-fluid jupiter-donut- mk-fullwidth-false attched-false iterfix"tat c el, daruwm"/>

Mă așteptam să fie grandioasă, >

tl8d482 wpb_column column1; nu căvoraș curionazile 5/>
lk-ful, >

tl8d4>bps:/ _l-sm-12 lass= c6ding-diat ȚEAPĂ!" data-url="htt _5.jpg""ock-19" class="mk-text-block jupiter-don5x că8n_c58column column_containeaw5e3_3.jpg" alt="Trump ne-ai dat țeapă" />Ne-am mulțumit să7oe falolnon7oeC4fals0_EAPĂ!"s2ro-pler-row m:w5 l jupise slc_row6.jpg"5_col>