In Beauty

Ingrijirea părului reprezintă un subiect de interes pentru fiecare dintre noi. Pentru mine, cu atât mai mult cu cât, părul meu a suferit numeroase decolorări și vopsiri, este foarte important să acord o atenție deosebită produselor care intră în contact cu părul meu.

Adevărul este că multe produse fac minuni pentru părul nostru, însă nu toate sunt și accesibile. Azi, am să vorbesc despre niște produse care sunt super accesibile și la îndemana oricui. Este vorba despre produsele Syoss care mereu și-au facut treaba în cazul meu și de care sunt super mulțumită.

De ceva vreme, folosesc o gamă care se adresează părului fragil și lipsit de putere, cu complex anti-rupere cu ceramide, care fortifică intens fibra capilară pentru un păr cu până la 10 ori mai puternic. Înainte să vă povesc despre această gamă și cum se prezintă ea, trebuie să vă spun că Syoss aniversează anul acesta 7 ani de prezență în România – le transmit și eu un călduros LA MULȚI ANI!!, pe aceasta cale.

Syoss concurs aniversar

Astfel, ne-au pregătit niște premii deosebite. Pentru a intra în posesia lor, la cumpararea oricărui produs Syoss, înscrie numărul și data bonului fiscal pe www.ilovesyoss.ro sau prin SMS la nr. 1875 pentru a participa la tragerea la sorți pentru premiul din săptamîna curentă. Aceste premii pot fi: produse Syoss pentru un an, kit de styling, kit de călătorie, stilist personal pentru un an, ședință foto profesională, geantă Furla, ședință de shopping cu un stylist.

Marele premiu este o excursie pentru două persoane la Tokyo!! Perioada de desfășurare a concursului este 15.08.2016-30.09.2016.

Surprizele nu se opresc aici, mai am și eu una pregatită pentru voi, dar despre aceasta veți afla doar la finalul acestui articol, deci stați pe aproape.

Ingrijirea parului cu Syoss

Sampon Syoss cu complex anti-rupere cu ceramide

Așa cum spuneam, de ceva vreme folosesc această gamă de la Syoss, iar ea cuprinde produse de îngrijire a părului de la șampon, balsam și mască + produse de styling spumă și fixativ, despre care am să vă povestesc ceva mai târziu. Totodată, pentru rezultate cât mai bune, vă recomand să utilizați produse din aceași gamă, folosite împreună vor face o treaba și mai bună.
Începem așadar cu șamponul care se adresează părului fragil și lipsit de putere. Acesta fortifică intens fibra capilară și reduce semnificativ ruperea pătrunzând adânc în structura firului de păr pentru a-l repara.

Lucrul care îmi place cel mai mult la acest șampon este faptul că face spumă imediat, asa că nu e nevoie să aplici o cantitate mare de produs. Miroase minunat și curăță foarte bine părul chiar și dacă nu șamponezi de două ori.

Ingrijirea parului cu Syoss

Balsamul Syoss cu complex anti-rupere cu ceramide

După ce am clătit bine părul de șampon și după ce l-am stors de apă, aplic balsamul pe lungime, insistând asupra vârfurilor. Evit să aplic balsam la rădăcina. Acest balsam este super grozav și îl folosesc deja de ceva vreme pentru că este singurul produs din comerț care îmi descălcește părul tapat și îl lasă moale și mătăsos.

Las balsamul să acționeze 2-3 minute după care clătesc cu apă din abundență. Chiar și dupa clătire, efectiv pot să-mi bag degetele prin păr și să nu mai descopăr absolut nici un fir de păr încălcit!

Ingrijirea parului cu Syoss

Tratamentul Syoss cu complex anti-rupere cu ceramide

Probabil ați spune că dacă folosiți balsam nu mai e nevoie de tratament, însă tratamentul reprezintă o parte foarte importantă în procesul de îngrijire al părului. Eu folosesc tratament cam de doua ori pe săptămână și mereu aplic atât balsamul cât și tratamentul.

Tratamentul spre deosebire de balsam, nu descălește și se adresează unei anumite probleme pentru a o trata, în cazul acesta firul de păr subțire, fragil și lipsit de putere. Acest tratament reduce semnificativ ruperea și pătrunde adânc în structura firului de păr, pentru a-l repara. Îl aplic pe tot părul și îl las să acționeze minim 5-6 minute. Profit de cele 5-6 minute să mă relaxez.

Ingrijirea parului cu Syoss

Spuma Syoss modelatoare cu ceramide

După ce produsele și-au făcut treaba este timpul să trecem la aranjat, iar azi vom face ceva super simplu, un look de vară, de vacanță, mai bine zis. Personal, în vacanță, îmi place să îmi port părul cât mai natural, dacă se poate, uscat natural sau cu feonul și poate puțin ondulat.

În acest sens, voi folosi tot din aceași gamă spuma pentru par. Aceasta spuma protejează împotriva ruperii părului, nu lipește părul, se îndepărtează ușor prin periere și ajută la protejarea acestuia de căldura generată de uscătorul de păr.

De obicei, după ce am stors bine apa de pe păr, aplic spuma pe toata lungimea, inclusiv pe rădăcină, iar apoi piaptăn părul pentru a mă asigura ca produsul a fost bine distribuit pe toata suprafața părului.

Pentru a realiza acest look am nevoie de un uscător cu difuzor. Segmentez părul în șuvițe și îmi introduc mâna sub fiecare șuviță, astfel în momentul în care simt că e prea cald, trec la o altă șuviță. La final, îmi dau părul peste cap și mai țin câteva minute uscătorul la rădăcină, pentru un plus de volum.

Ingrijirea parului cu Syoss

Concurs Syoss | Top alb

Fixativul Syoss cu complexul ceramide-keratin

Deși, în mod normal, spuma ar trebui să fie îndeajuns, eu doresc să îmi asigur coafura cu un jet de fixativ. Folosesc un fixativ din aceași gamă și îmi place foarte mult pentru că este super rezistent, nu lipește firele de păr între ele. Ba mai mult, se indepărteaza foarte ușor prin periere. De asemenea, acesta ajută la protejarea părului de umiditate si radiațiile UV.

Îl aplic așadar, la final în reprize scurte, la aproximativ 30 cm distanță. În acest mod, mă asigur că părul meu va rezista întreaga zi.

Cam asta cuprinde rutina mea de îngrijire a părului. Totul nu dureaza mai mult de 30 de minute și este super util și rapid, mai ales în vacanță.

Așa cum vă spuneam și la început, mai am o supriză pregătită pentru voi și anume 5 seturi de produse Syoss. Tot ce trebuie sa faceți pentru a intra în posesia lor este să dați subscribe canalului meu de Youtube și să lăsați un comentariu la acest clip spunându-mi care este coafura voastră preferată de vacanță – nu de alta dar se apropie concediul și mi-ar prinde bine câteva idei in plus. Sunt convinsă că aceste comentarii vor fi apreciate de toate doamnele și domnisoarele care caută inspirație pentru vacanță, la fel ca mine.

Concursul se va desfășura în perioada 15.08.2016 – 22.08.2016.

Acestea fiind spuse, vă urez mult succes, la ambele concursuri!!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 17 comments
 • Deni
  Reply

  Beach waves sau o impletitura simpla daca e prea cald 😀

 • adina andrei
  Reply

  Foarte faina prezentarea!Si tu esti supeba!!! 🙂

 • maria ene
  Reply

  abonata- particip

 • Malina
  Reply

  Bucle lejere obisnuiesc sa-mi fac in vacante !

 • Timea
  Reply

  Cocul sau impletit lejer 🙂

 • Bartus Kriszta
  Reply

  Beachy waves sau o impletitura si daca nu este prea cald imi place sa las asa cum este, liber :))

  • Anonymous
   Reply

   il las lejer desfacut sa stea cum vtrea el 🙂

 • Simona
  Reply

  Parul tapat si o impletitura tip coada de peste.

 • Nadia
  Reply

  Imi plac buclele lejere,realizate cu ondulatorul conic.Simplu de realizat,elegante si rezista!

 • Vasile Mihaela Cosmina
  Reply

  imi place foarte mult impletitura de peste, sau cocul acela facut pe bentita din elastic

 • Sînziana Stefanescu
  Reply

  Prefer o împletitura lejera sau un coc dezordonat, asa ca de concediu ?

 • gaby n
  Reply

  Zburlit, zăpăcit, lăsat liber, sau impletit, sau prins în vârful capului sub forma de coc, e vacanta totuși, mai uitam de tipare
  You tube gabriela-ramona nastase

 • Magda Denise
  Reply

  De obicei, vara il prind intr-o coada impletita la spate, ca sa nu ma incomodeze.

 • Anonymous
  Reply

  În vacanță,de obicei îl prind in coc,uneori seara cand este mai răcoare optez pentru bucle lejere. 🙂

 • Lupu Nicoleta
  Reply

  Prins in crestetul capui ,asemanator unui coc ,sau bucle lejere

 • Eva Matica
  Reply

  Parul împletit!

 • Ioana Cristina Popescu
  Reply

  Imi place sa imi fac un coc folosind o esarfa asortata cu tinuta.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search