In Noutati

Beauty Focus Oradea
Beauty Focus Oradea

În 12 Noiembrie, la Trade Center Oradea, începând cu ora 10.00 până la 20.00 vă dau întâlnire la unul dintre cele mai importante evenimente de beauty ale anului și anume Beauty Focus Oradea!

Pentru prima dată ai prilejul să întâlnești un număr impresionant de top național Beauty Trainers la Oradea! Poți asista la demonstrații live de machiaj, coafură & nail technics, dar și testa cele mai bune produse de înfrumusețare.

De ce să vii la Beauty Focus Oradea?

 1. Un eveniment intensiv-interactiv-educativ, tip LOOK&LEARN
 2. Sunt prezenți, pentru prima dată în Oradea, top beauty brands și traineri în makeup, hairstyle, barbering și nail technics.
 3. Te vei bucura de diversitatea subiectelor abordate, de talentul și de cunostințele top speakerilor beauty implicați. Dar, mai ales, de dialogul cu aceștia!
 4. Vei asista la prezentări dinamice și spectaculoase dar vei avea ocazia de a testa produse de machiaj, hairstyle&hairdressing, barbering, manichiură.
 5. Vei beneficia de consultanță beauty sau de sesiuni de machiaj gratuite în Beauty Corner

Conceptul #BeautyFocus a atras la Oradea nume importante din industria beauty: Farouk System, Chi, Biosilk, Paese, Xtreme Lashes, Neyes Brows, Dear Barber, Menrock, Ardelean Judith Permanent makeup, Brandusa Bordeianu Academy, IBX, TL Nail Institute, O’Rising, Aden Cosmetics Romania, Nailshop, Phibrows ș.a.

…și în sesiunile demonstrative pe scena și la standuri, Top Beauty Trainerii: Cristian Buca, Tatiana Litvinov, Anita Kovacs, Erika Mogyorosi, Judith Ardelean, Adina Andreea Fit, Brandusa Bordeianu, Timea Podraczki, Anca Pop, Alex Radulescu, Mirela Fazakas, Alina Balog, Alex Radu, Doru Adrian,– recunoscuti la nivel national si international pentru talentul si creativitatea lor.

#Skin Novels. Lansare în premieră la #BeautyFocusOradea.#beautyfocusoradea vine și cu un eveniment în premiera în România – Lansarea Skin Novels. Află mai multe urmărind poveștile Skin Novels pe Facebook.

#beautyfocusoradea inseamna un program generossesiuni demonstrative look&learn pe tematici skincare, makeup, haircare&hairstyle, nail technics, barbering.

Printre tematicile abordate:

 • Focus on the eyes: smokey eyes long shape
 • When Beauty meat Health: unghiile sanatoase sunt si unghii frumoase
 • Bridal makeup – new trends
 • Barbering and more
 • Se poarta mat? lucios? gel? oja semipermanenta? acril? Tendintele nail-art-ului in sezonul de toamna-iarna 2016/2017
 • Microblading. Fara secrete!
 • Pielea scalpului – un reper al sanatatii parului. Problematici ale pielii scalpului, diagnoza, solutii pentru un par mai sanatos si mai frumos.
 • Ce spun buzele si sprancele tale despre tine. Legatura dintre trasaturi, personalitate si makeup.
 • Gene personalizate, seducatoare. Eleganta si atitudine. Cum porti genele false? Gene false vs extensii de gene.
 • Less is more. Natural, transparent, curat – machiajul subtil. Frumusete singulara.
 • Sprancene naturale. Intretinere – tips-uri, modalitati de a conferi un aspect firesc si neexagerat sprancenelor. Stilizarea de sprancene
 • Share the beauty of Make up Trends A/W 2017

#beautyfocusoradea este un eveniment unic si elegant care îşi propune să reuneasca in Oradea Top Beauty Brands si Top Beauty Traineri intr-o desfasurare de lectii de frumusete oferite, in egala masura, celor implicati deja in acest domeniu dar si  pasionatilor de tot ceea ce inseamna infrumusetare si  grija fata de sanatate.

 Despre organizatori: UrbanIQ/Isabela Vasile este specialist in comunicare&PR si event organiser  in domeniile beauty, spa, medical si design.

Alături de #beautyfocusoradea sunt: Trade Center Oradea, Asociatia de Promovare a Turismului in Oradea si Regiune, Fundatia Comunitara Oradea, MMR, Cosmo Beauty School

Parteneri media: Digi24 Oradea, Radio Transilvania, evenimenteinoradea.ro, infooradea.ro, ghidlocal.com, Jurnalul Bihorean, bihon.ro, Bihari Naplo, erdon.ro, cofeeontherunway, iulia andrei fashion blog, mademoiselle Lorraine blog, Adam Freundlich(photo)

Profită de o zi plină cu lecții de frumusețe și premii pe măsură!

Dă share evenimentului Beauty Focus Oradea și rezervă-ți locul în sala printr-un mesaj cu datele tale, la:
https://www.facebook.com/beautyfocusoradea/

Eu zic să vă treceți data în calendare și să vă invitați și prietenele, pentru că se anunță a fi un eveniment de la care orice iubitoare de frumos nu poate să lipsească!

Ne vedem acolo,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search