In Fashion, Moda Femei

Jacheta boyfriend, preferata sezonului

Jacheta boyfriend din denim, este cea mai purtată piesă vestimentară din sezonul actual.

De câțiva ani deja, am început să îmi achiziționez tot mai multe piese vestimentare boyfriend, iar jachete în acest stil sunt preferatele mele. Anul trecut am făcut o obsesie pentru jachetă din denim clasică, iar atunci când am descoperit-o pe cea din fotografii, nu am putut să nu o achiziționez. Adevărul este că prima jachetă boyfriend a fost mega purtată pentru că este versatilă și super ușor de purtat.

Jacheta boyfriend, preferata sezonului

Arată minunat peste o rochie feminină, cu cizme peste genunchi sau botine din piele întoarsă, dar și combinată cu o pereche de pantaloni skinny din piele ecologică și o cămașă tot în stilul boyfriend.

Jacheta boyfriend, preferata sezonului

Jacheta boyfriend din denim

Este, din punctul meu de vedere, alegerea potrivită pentru temperaturile de toamnă, când geaca este prea groasă, iar tricoul prea subțire.

Jacheta boyfriend, preferata sezonului

Ne bucurăm din păcate prea puțin de ea, pentru că odată ce temperaturile scad, fiind destul de largă nu poate fi purtată sub o altă jachetă ceva mai groasă. Însă, până atunci, profit de faptul că este singura jachetă care poate fi purtată peste un pulover oversized tricotat și arată chiar minunat.

Jacheta boyfriend, preferata sezonului

În ținuta de azi, am purtat jacheta boyfriend din denim peste un pulover tricotat cu gât lung și larg – o ținută pe care aș purta-o în fiecare zi, mai ales în zile atât de frumoase și de însorite ca aceasta.

Jacheta boyfriend, preferata sezonului

La capitolul încâlțăminte, am ales o pereche de bocanci din lac. Ar fi arătat la fel de bine și în combinație cu o pereche de cizmen peste genunchi cu sau fără toc. Îmi place foarte mult asocierile de articole vestimentare super feminine cu articole de inspirație masculină, supradimensionate.

Jacheta boyfriend, preferata sezonului

Partea și mai bună cu această jachetă este că nu e necesar să cumpărăm una doar pentru noi, putem să purtăm jacheta preferată a iubitului.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search