In Fashion, Moda Femei, Travel

Să întâlnești oameni care te inspiră e un lucru grozav, iar noi am avut plăcerea pentru câteva momente să întâlnim unul dintre vloggeri pe care îi admirăm. In noul clip vedeți cum și unde l-am vazut pe Casey Neistat, așa că vă invit să apăsați play.

L-am vazut CASEY NEISTAT!!

Până una alta, noi ne-am întors pe tărâmuri românești, dar vlogurile din state vor continua să apară pentru că mai avem atât de multe povești de împărtășit cu voi. Experiența în State, pentru prima dată a fost marcantă de-a dreptul, în cel mai bun și pozitiv sens posibil. Personal am rămas cu un gust dulce tare și cu un gol imens odată ce am părăsit țara.

L-am vazut CASEY NEISTAT!!

L-am vazut CASEY NEISTAT!!

L-am vazut CASEY NEISTAT!!

Deja mi-e dor, mi-e dor tare și abia aștept să mă întorc. Aici am cunoscut un sentiment nou pentru mine și anume faptul că se poate să te simți acasă și la mii de km depărtare de casa ta reală și de familie. Se poate să simți că aparții într-un anumit loc pe care îl vezi pentru prima oară și să simți că îl cunoști de o viață. Nu m-am simțit nici măcar o secundă străină, înconjurată de necunoscuți, tocmai datorită faptului că America găzduiește o varietate de populații și rase, lucru care te face să te simți bine primit și acceptat. Nu am dus dorul de casă nici măcar pentru un minut, am profitat la maxim de fiecare zi și am vizitat cât de mult am putut…

L-am vazut CASEY NEISTAT!!

America este un vis frumos, o a doua casă pentru mine și cu siguranță un loc pe care trebuie să-l vizitați măcar o dată în viață.

Vara aceasta a fost marcată de atât de multe momente frumoase, încât vlogging-ul a devenit indispensabil și o modalitate minunată prin care pot să stochez amintirile și momentele minunate pe care să le împart cu voi și totodată să le retrăiesc de câte ori simt nevoia.

L-am vazut CASEY NEISTAT!!

L-am vazut CASEY NEISTAT!!

Sper să vă încânte și pe voi micul nostru jurnal online și să le urmăriți cu drag. Eu retrăiesc fiecare moment de fiecare dată când dau play la un clip nou.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search