In Travel

Uite că am ajuns și în Safari! Grădina zoologică din San Diego este una dintre cele mai mari și mai cunoscute din zonă. Găzduiește peste 3.500 de animale și peste 650 de specii și subspecii.

Este formată din 2 părți: Zoo și Safari. Am ales să vizităm Safari Park tocmai datorită faptului că imită mediul natural al animalelor. Grădina se întinde pe o suprafață de 1.800 acri și este împărtiță pe zone geografice: African woods, Asian Savanna, Gorilla Forest, Tiger Territory, Elephant Valley, Lion Camp, African Outpost, Conder Ridge, Nairobi Village, African Plains.

La plimbare prin SAFARI, San Diego Zoo_Iulia Andrei

Totodată, există numeroase activități pe care le poți face în interiorul grădinii: Zip line deasupra Safari, plimbări cu busul prin Safari, plimbare cu balonul cald, show-uri cu animale – preferatul meu a fost Shiley’s Cheetah Run (vedeți în vlog ).

Adevărul este că Safari-ul este imens, motiv pentru care recomand să mergeți cât se poate de dimineața. Acesta se închide la ora 17, deci timpul este foarte prețios. Din același motiv, din păcate, nu am apucat să vedem tot Safari-ul, iar la unele show-uri sau activități se așteaptă destul de mult la rând. Ar fi minunat să vizitați Safari-ul pe două zile ca să apucați să faceți tot.

Cu toate acestea, San Diego Safari este o expriență tare frumoasă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Există numeroase locuri de joacă pentru copii, locuri în care poți atinge și hrăni animăluțele și desigur restaurante unde poți lua o gustare.

Este, cea mai mare grădină zoologică pe care am vizitat-o până acum și așa cum am spus, mi-a plăcut mult faptul că imită mediul natural al animalelor. Am avut norocul să vedem și doi pui de elefant – unul dintre cele mai adorabile lucruri ever!

La plimbare prin SAFARI, San Diego Zoo_Iulia Andrei

La plimbare prin SAFARI, San Diego Zoo_Iulia Andrei

Din păcate la San Diego Zoo nu am ajuns pentru că sunt în locații diferite și efectiv nu ai timp să vizitezi ambele într-o zi singură zi. Sperăm să bifăm acest punct în curând… dar, până atunci vă invit să vizionați câteva cadre pe care le-am luat de la San Diego Safari Park.

Love,

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search