In Fashion, Moda Femei

Lectii din anul 2017 si planuri pentru 2018

Nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul și deja e a 3-a zi din anul 2018! Un an nou, un început fresh, planuri noi și goal-uri mai mărețe…

Lectii din anul 2017 si planuri pentru 2018

Pulover | Fusta | Bocanci (similar) | Geaca

Anul 2017 a fost pentru mine un an minunat. Cu bune, cu rele… mai mult cu bune, iar pentru acest lucru sunt extrem de mulțumitoare! Anul 2017 a fost pentru mine unul dintre cei mai frumoși ani. Un an în care am învățat multe lucruri noi, un an în care am explorat și am descoperit noutăți atât în legătura cu lumea din jurul meu, cât și în legătură cu propria persoană.

Lectii din anul 2017 si planuri pentru 2018

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit în acest an ce tocmai s-a încheiat și sunt tare nerăbdătoare să văd ce e pregătit în anul 2018 pentru mine, pentru noi.

Ca orice om, îmi place să îmi setez, la fiecare început de an, goaluri noi, mai mărețe și mai îndrăznețe de la an la an. Anul trecut, am reușit să duc la bun sfârșit aproape tot ce mi-am propus și e o satisfacție deosebită să trasezi linie la final de an și să vezi că ai reușit să faci aproape tot ce ai visat sau ti-ai propus.

Lectii din anul 2017 si planuri pentru 2018

Planuri pentru anul 2018

Unul dintre lucurile pe care le-am învățat anul trecut a fost să îmi setez planuri. Am realizat că odată ce sunt trecute pe hârtie devin cumva o prioritate. Pune-le într-un loc în care le poți vedea zi de zi, astfel nu vei scăpa din vedere nici măcar o zi care sunt prioritățile pentru anul 2018.
Cu toții avem zile bune și zile în care ne simțim lipsiți de inspirație și determinare, sau zile în care pur și simplu uităm care ne sunt planurile și dorințele pentru viitor, iar în acele zile avem nevoie de un mic reminder.

Lectii din anul 2017 si planuri pentru 2018

Un alt lucru pe care l-am invățat este faptul că fiecare moment e prețios și unic. Momentele de azi, devin amintirile de mâine, așa că în noul an mi-am propus să mă bucur la maxim de fiecare moment, așa cum e el.

Lectii din anul 2017 si planuri pentru 2018

Sănătatea e cel mai important dar pe care îl primim, motiv pentru care unul dintre planurile mele pentru anul 2018 este să am mai mare grijă de aceasta. Știți voi: mai mult sport, mai puțin zahăr, mai multe legume și fructe, mai puține medicamente.

Lectii din anul 2017 si planuri pentru 2018

Călătoriile sunt din punctul meu de vedere cea mai bună investiție. Atunci când călătorești acumulezi un bagaj de informații imens. Vizitând locuri noi, cunoscând persoane diferite și culturi noi, devii o persoană mai deschisă, mai bună, mai receptivă. Lumea e atât de mare și de frumoasă, timpul atât de scurt, așa că unul dintre planurile mele pentru noul an este să călătoresc cât mai mult.

Cam asta includ, în maaare, planurile mele pentru anul 2018. Desigur, am notat și specific câteva proiecte pe care vreau să le duc la bun sfârșit în anul 2018, însă despre asta vom discuta pe parcurs.

Sunt încântată de acest nou început! Începuturile sunt șansele nostre noi de a deveni persoana care vrem să fim, de a ajunge în acel loc la care visăm de atâta timp, de a face acel lucru la care ne gândim mereu… în 2018 cred că am putea să lăsăm la o parte preconcepțiile și temerile, să ne bucurăm la maxim de viață și să facem un rai din ce avem! Tot ce avem este prezentul, așa că haideți să îl trăim frumos!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search