In Fashion, Moda Femei

Look colorat de toamna

Puloverul colorat a devenit unul dintre articolele mele favorite în acest sezon. După ce am constat că majoritatea hainelor din dulapul meu sunt negre, gri și albe, am zis că e nevoie de un pulover colorat, o fustă colorată sau o geacă într-o nuanță aprinsă, pentru a înveseli puțin cromatica garderobei mele.

Anul acesta mi-am achiziționat câteva articole vestimentare colorate, am început cu roșu și am ajuns și la galben. Nu am crezut că galbenul este o culoare care să îmi avantajeze nuanța părului, așa că am evitat să o port. Se pare că m-am înșelat, pentru că galbenul arată minunat mereu, mai ales în combinație cu nuanțele toamnei!

Look colorat de toamna

Din fericire, anul acesta se poartă culorile!… nu că ar fi vreo noutate, însă până acum le admiram de la depărtare și ieșeam din magazin tot cu non culori, haha.

În ținuta de azi port un pulover tricotat – pentru că ador tricotajele în sezonul rece, în combinație cu o fustă dintr-un fel de latex, jachetă din denim și botine negre. Super casual și super asortată cu nuanțele toamnei! … și ca să nu exagerez totuși cu nunațele puternice, am ales restul articolelor vestimentare în nuanțe ceva mai potolite – negru, maro.

Look colorat de toamna

Look colorat de toamna

Look colorat de toamna

Am avut parte de o zi minunată de toamnă, așa că am profitat de soare și am purtat haine ceva mai subțiri… mă bucur cât mai pot de jachete, pentru că imediat trecem la gecile groase! Deja am pus ochii pe o geacă super groasă și pufoasă, roșie! Abia aștept să o pot purta – măcar așa mă bucur și eu de iarnă, că altfel frigul nu e prietenul meu deloc.

Look colorat de toamna

Look colorat de toamna

Look colorat de toamna

Un plus de culoare e bine venit mereu, așa că puloverele tricotate în nuante aprinse sunt o idee bună. Voi purta mult acest pulover, merge la fel de bine și cu o pereche de jeans mom style sau skinny, arată minunat și cu jachetă din piele… e destul de ușor de asortat și de purtat.

Look colorat de toamna

Ce părere aveți despre tricotajele colorate? Le purtați?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search