In Beauty, Fashion, Moda Femei

Primăvara aceasta, din punct de vedere cromatic, mergem pe nuanțe vibrante, indiferent dacă vorbim despre make-up sau modă. Un look de primăvară, în ton cu tendințele, trebuie să includă măcar o pată de culoare din nuanțele anului.

Look de primavara - Iulia Andrei

Așa că, pentru a ne inspira și la capitolul frumusete, nu doar în ceea ce privește stilul vestimentar, am realizat împreună cu make-up artistul Anita Kovacs, un machiaj potrivit pentru primăvară, folosind una dintre nuanțele anului: rose quartz.

Look de primavara - Iulia Andrei

Pentru a afla cum a realizat Anita acest machiaj, vă invit să vizionați video-ul de pe canalul meu de Youtube. Trebuie să recunosc că la un prim auz, nu m-au încântat nespus de mult nuanțele de roz tocmai din pricina faptului că nu mă gândeam vreodată că îmi va sta bine, dar rezultat mi-a demonstrat contrariul și m-am îndrăgostit de aceste nuanțe și în machiaj, nu doar în ținutele mele de primăvară.

Look de primavara - Iulia Andrei

Look de primavara - Iulia Andrei

Look de primavara - Iulia Andrei

Pe lângă machiajul superb, trebuie să menționez că genele lungi și voluminoase pe care le vedeți sunt extensiile de gene Xtreme Lashes, despre care v-am povestit câte ceva într-un articol anterior. Timea Podraczki este responsabilă pentru ele, iar în momentul în care am filmat video-ul aveau deja 3 săptămâni de la prima aplicare și arătau tot la fel ca în prima zi.

Look de primavara - Iulia Andrei

Asortat la acest machiaj de primavara, am ales o rochie roșie, dintr-un material pe care abia aștept să-l port la vară. Roșul, deși nu este o nuanță pastelată, se poartă mult în acest sezon și mă bucură acest lucru. Mi se pare că nuanțele de roșu se numără printre puținele culori care complimentează aproape orice femeie, fie că este blondă sau brunetă, cu un ten deschis sau măsliniu, cu ochi căprui sau albaștrii și așa mai departe.

Look de primavara - Iulia Andrei

Legat de rochia pe care o port, cel mai mult îmi place croiul pentru că avantajează mai multe tipuri de siluete. De asemenea, cordonul din talie accentuează formele feminine și dă un plus de senzualitate ținutei, iar asimetria din partea de jos a rochiei este exact pe gustul meu.

Look de primavara - Iulia Andrei

Totuși, trebuie să vă spun din start că e necesar să optați pentru o pereche de blugi scurți pentru că altfel, există riscul foarte mare să vă treziți cu ea fluturând. Desigur, atunci când mergem la mare sau la piscină, acest model reprezintă o variantă excelentă.

Look de primavara - Iulia Andrei

Lăsând la o parte acest mic inconvenient, rochia este una versatilă, pe care aș purta-o atât la un look de seară, romantic, poate în vacanță, asortată la o pereche de sandale silver și un coc lejer, cât și la un festival de muzică cu o pereche de botine negre din piele, pantaloni super scurți negri, o pălărie și un rucsac.

Look de primavara - Iulia Andrei

Deși, așa cum știți, sunt o fană declarată a nuanțelor închise, însă, sezonul acesta mi-am propus să ies puțin din zona mea de confort și să explorez culorile. Până acum, toate bune și frumoase, mai ales cu un make-up precum acesta și o rochiță care deja se numără printre favoritele lunii.

Look de primavara - Iulia Andrei

Rochie | MUA: Anita Kovacs, Cosmo Beauty School | Xtreme Lashes by Timea Podraczki

Sperăm să reușesc să mă țin de cuvânt la următoare tură de shopping online.

Vă doresc o primăvară frumoase și  ținute inspirate.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 4 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search