In Fashion, Moda Femei

A venit vara în mod oficial!! Mare bucurie mare pentru că o așteptam cu dor și cu garderoba pregătită încă de pe la mijlocul lunii martie, haha.

Mi-am scos toate rochiile, fustele și pantalonii scurți, le-am așezat frumos în dulap și am așteptat ca temperaturile să crească, ca să le pot purta. Pentru voi, am realizat un clip în care vă prezint 3 ținute de vară. Așa cum am spus și în clip, vara pun deoparte toate hanoracele și pantalonii lungi și oricât de rece mi-ar fi, nu dau pantalonii scurți pe nimic.

La fel de mult îmi plac și rochiile și fustele. Materialele fluide cu print-uri colorate, de vară se numără printre favoritele mele, iar la capitolul nuanțe prefer nuanțele deschise, uneori culorile puternice, alteori pastelurile. Pe cât posibil încerc să evit nuanțele închise, însă mai am zile în care all black este alegerea perfectă – merge de minune cu un bronz frumos.

Stilul meu nu este unul super elegant, așa că la capitolul încălțăminte pentru vara, prefer sandale cu platformă sau fără toc, teniși, balerini sau papuci. Las sandalele cu toc cui pentru evenimente elegante.

În lookbook-ul de vara, am ales 3 ținute care descriu bine stilul meu vestimentar și mai jos vă las link-urile de unde puteți achiziționa piesele vestimentare, în caz că vă plac și vouă!

Lookbook, 3 tinute de vara

Lookbook, 3 tinute de vara

Lookbook, 3 tinute de vara

Lookbook, 3 tinute de vara

Lookbook, 3 tinute de vara

Lookbook, 3 tinute de vara

Vă invit să dați play la noul clip, iar apoi aștept să-mi spuneți care sunt articolele voastre preferate în sezonul cald. Eu una, dacă ar fi să aleg, aș alege pantalonii scurți cu talie înaltă, spre exemplu. Mi se pare că se potrivesc atât la o ținută basic cu un top alb, simplu, cât și la o ținută mai glam, în combinație cu o pereche de sandale cu toc și un top prețios.

Vă doresc o vară plină de ținute inspirate!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search