LOOKBOOK DE VACANTA

A venit vacanta pe la voi? Luna august este luna concediilor și a vacanțelor, motiv pentru care m-am gândit să vin în „ajutorul” vostru cu un scurt lookbook în care vă dau 3 sugestii de ținute pentru vacanta.

Desigur, când mă gândesc la vacanta îmi imaginez un loc călduros, frumos, poate undeva la mare, iar ținutele la care m-am gândit eu includ articole vestimentare din materiale ușoare, fluide, subțiri.

Dacă doriți un plus de glam, nu uitați de accesorii! În acest sens eu am ales să port aceleași accesorii aurii în toate ținutele prezentate – sunt versatile și atunci când călătorim e indicat să alegem piese care pot fi purtate în numeroase combinații, asta ar fi singurul mod în care putem evita să ducem toată garderoba după noi.

La fel stă treaba și la capitolul încălțăminte: mereu încerc să găsesc perechea care se potrivește cu mai multe ținute, astfel încât să nu fiu nevoită să transport 10 perechi de pantofi, pentru fiecare outfit în parte. Nu am reușit să port aceeași pereche de pantofi la toate outfit-urile din clip, însă o pereche simplă de sandale negre ar fi potrivite pentru toate ținutele.

LOOKBOOK de VACANTA

LOOKBOOK de VACANTA

Fusta denim | Top H&M

O fustă din denim subțire, un crop top sau poate chiar sutienul de baie fac echipă minunată, în vacanta la mare. Poate fi o alegere potrivită pentru ținuta de seara, la cină cu o pereche de sandale cu toc gros, sau pentru o ținută de zi, la prânz cu o pereche de sandale joase. Accesoriile condimentează look-ul final, așa că vă recomand să nu le lăsați acasă!

LOOKBOOK de VACANTA

LOOKBOOK de VACANTA

O salopetă dintr-un material ușor este cea mai confortabilă alegere pentru vacanta! Vă spun sincer că aș putea trăi în această salopetă super moale și fină. Poate fi purtată cu sau fără curea, ziua sau seara, dar cel mai mult se potrivește la o pertrecere pe plajă, fără pantofi și cu multe accesorii aurii. Accesorii aurii + piele bronzată = P E R F E C T I O N !

LOOKBOOK de VACANTA

LOOKBOOK de VACANTA

Pantaloni albi | Tricou alb Bershka | Sandale Bershka

All white outfit – o idee potrivită pentru petrecerile de la mare. Avem nevoie de o pereche de pantaloni cu talie înaltă, un crop top sau pur și simplu o bustieră, sandale cu platformă și suntem gata de party! Un look care merge de minune cu pielea bronzată obținută în vacanță.

Sper că v-am inspirat cu cele trei propuneri. Vă doresc să aveți parte de cea mai frumoasă și relaxantă vacanta!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Imbracaminte vacanta
    Reply

    Hehe! 😀 Te studiem de mult. Avem si noi primele articole despre vacanta, le poti gasi aici: http://mix3.ro/category/vacante/
    Inca nu a fost lansat site-ul oficial. Daca nu e prea mult, ne-ar fi de mare ajutor un feedback din partea ta. ;))
    Toate cele bune!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search