In Fashion, Moda Femei

Nu am mai făcut de ceva vreme un lookbook, așa că azi vreau să vă prezint câteva sugestii pentru ținute de toamna 2017.

Am ales să facem acest clip în colaborare cu StarShiners, un magazin de îmbrăcăminte feminină unde putem găsi o gamă largă de articole vestimentare pentru toate stilurile. De la casual la super glamorous, StarShiners este un magazin în care putem găsi orice articol vestimentar, pentru a fi în pas cu tendințele 2017.

Lookbook, Tinute pentru toamna 2017

Lookbook, Tinute pentru toamna 2017

Am ales pentru început o ținută casual, una pe care aș fi purtat-o dacă încă mai eram în liceu… Combinația de fustă din tul, super feminină cu jachetă din piele și un pulover oversized îmi place la nebunie. Mai ales în această perioadă când dimineața trebuie să ne îmbrăcăm super gros, iar după-masa nu mai știm ce să dăm jos, trebuie să ne îmbrăcăm în layere astfel încât să facem față farselor pe care ni le joacă toamna 2017, haha.

Lookbook, Tinute pentru toamna 2017

Lookbook, Tinute pentru toamna 2017

Pentru cele care sunteți adeptele stilului office, trebuie neaparat să aruncați o privire în ShowRoom-ul StarShinerS. Cred că aici am descoperit cea mai variată gamă de fuste stilou, cămăși super drăguțe, pantaloni office și așa mai departe. Prima propunere este un fel de costum care îmi place la nebunie. Cred că fiecare piesă îmi place în mod deosebit, deși nu prea obișnuiesc să port acest stil, dar cumva nuanțele și croiurile din această ținută m-au cucerit!

Lookbook, Tinute pentru toamna 2017

Lookbook, Tinute pentru toamna 2017

Cea de-a doua propunere este tot una office, însă poate fi transformată super rapid și ușor într-una casual. Luăm o rochie simplă, pe corp, înlocuim botinele cu toc nu o pereche de bocanci, trench-ul cu o jachetă din piele și avem un look de zi.

Lookbook, Tinute pentru toamna 2017

Lookbook, Tinute pentru toamna 2017

Ca să vedeți exact despre ce vorbesc când spun că aici găsim de toate, vă prezint și două rochii absolut minunate. Prima este o rochie Sherri Hill care pur și simplu îti taie răsuflarea… Dacă sunteți în căutarea unei rochii pentru o ocazie deosebită, sigur la StarShinerS veți găsi modelul perfect.

Lookbook, Tinute pentru toamna 2017

O altă propunere pentru o ținută elegantă este această rochie Ana Radu. O rochie super accesibilă ca preț, foarte fresh și potrivită pentru mai multe ocazii: banchet, nuntă, o petrecere elegantă, etc.

Vă invit pe site-ul starshiners.ro unde puteți descoperi mai multe articole vestimentare minunate, astfel încât avem parte de cea mai stylish toamna 2017.

Recommended Posts
Comments
 • Niki
  Reply

  Wow!!!
  Super LOOKBOOK-ul! Tinutele de zi sunt versatile, potrivite si pentru femei ca mine la 40+!
  FELICITARI!
  Astept in continuare cu interes noile articole!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search