In Fashion, Moda Femei

Sărbătoriți Valentine’s day? Ei bine, eu recunosc că nu sunt cea mai mare fană Valentine’s Day, însă e un motiv suficient de bun pentru a pune pe mine o ținută fancy, tocurile + rujul roșu și de a transforma o zi banală de miercuri, într-o zi de sărbătoare.

Desigur, putem face asta în fiecare, însă parcă ne mobilizăm mai ușor și mai rapid atunci când avem o scuză bună, nu credeți? Oricum ar fi, și dacă aveți planuri și dacă nu, o rochie frumoasă și un ruj roșu sigur ne vor face ziua mai frumoasă, așa că eu zic să profităm de sărbătoare!

TREI TINUTE INSPIRATIONALE PENTRU VALENTINE’S DAY 

Am pregătit pentru voi, un lookbook cu trei ținute inspiraționale pentru Valentine’s Day, Dragobete sau pentru oricare altă zi specială… sau nu. În funcție de personalitatea fiecăreia, am creat trei outfit-uri diferite:

Lookbook, tinute pentru VALENTINE'S DAY

Lookbook, tinute pentru VALENTINE'S DAY

1. Look fancy, all red

Zici luna iubirii și din start parcă mă gândesc la roșu… voi nu? E un cliseu – dar cui ii pasă – nu e ca și cum am purta zi de zi o ținută all red, din cap până-n picioare. Am ales o rochie sexy, din satin, palton cu mâneci în clopot și o pereche de cizme peste genunchi. Dacă vrei să impresionezi, asta e ținuta pentru tine!

Lookbook, tinute pentru VALENTINE'S DAY

Lookbook, tinute pentru VALENTINE'S DAY

2. Look casual

Dacă nu ești genul de tipă cu tocuri, cea de-a doua propunere este pentru tine! Port o rochie super simpatică, cu imprimeu floral, o pereche de ghete joase și o blăniță roșie. Dacă consideri că blănița este prea excentrică, o poți înlocui oricând cu o jachetă din piele sau un palton oversized negru.

Lookbook, tinute pentru VALENTINE'S DAY

Lookbook, tinute pentru VALENTINE'S DAY

3. Look glam

Dacă plănuiești să petreci seara la un restaurant drăguț, un blazer cu paiete este ideal! O ținută glam, confortabilă și super chic – mai ales dacă ești genul de femeie care preferă să poarte blugi, în defavoarea rochiilor/fustelor. Mărturisesc că, și eu, parcă prefer o ținută precum aceasta…  Încă e destul de rece afară, iar blugii skinny negri în combinație cu un blazer glam fac echipă minunată.

Care ținută vi se potrivește vouă cel mai bine?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • on Facebook
    Reply

    Pe tinuta 3 as merge..

  • Papusa
    Reply

    De VALENTINE’S DAY clar ca prima tinuta in rosu. Super arata bestial.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search