M-am trezit cu mancarea la usa!

Nu puteam să găsesc un titlu mai bun decât acesta, pentru că efectiv azi dimineață m-am trezit cu mancarea la usă!

Sincer, puține lucruri sunt comparabile cu bucuria pe care o simți atunci când știi că ai mâncare sănătoasă, gata preparată, pentru întreaga zi!

Poți să uiți de cumpărături, de calcularea caloriilor, de încercarea de a consuma destui macronutrienți și micronutrienți… aceste probleme au toate o rezolvare și aceasta se numește LifeBox!

Ca să vă lămuresc puțin, trebuie să vă povestesc despre această idee genială a celor de la LifeBox de a livra mancarea direct la tine acasă (sau la birou), în fiecare dimineață. Indiferent dacă ești vegan, iubitor de carne sau sportiv de performanță, LifeBox oferă o varietate de meniuri bogate în proteine, vitamine, minerale și antioxidanți. Tot ce trebuie să faci este să alegi meniul care ți se potrivește, cu numărul de calorii de care ai nevoie! Comenzile se plasează online înainte cu 48 de ore înainte de ziua de livrare.

Există 4 meniuri: Vegan, Optim, Veggie + Fish,  Sport + sucuri presate la rece. Fiecare meniu poate fi personalizat, în funcție de necesitățile sau țelurile fiecăruia.

Iulia Andrei x LifeBox.ro

Iulia Andrei x LifeBox.ro

Atât eu cât și Cosmin, vom încerca timp de o săptămână bunătățile pregătite de cei de la LifeBox. Eu am ales meniul Vegan de 1500 kcal, iar Cosmin a ales meniul Optim de 2000 Kcal. Despre cum a decurs această săptămână discutăm la final, însă vă spun doar atât: prima zi a fost absolut delicioasă!!

Adevărul este că în anul 2019 e destul de complicat să ai un stil de viață sănătos și activ, un job, familie și pe lângă toate să mai ai și timp să faci cumpărături pentru a pregăti 3 mese pe zi + gustări. Sincer, mie îmi este imposibil să bifez toate căsuțele, așa că LifeBox se ocupă de una dintre cele mai importante părți pentru o viață sănătoasă – alimentația. Indiferent de scopul tău (fie că vrei să slăbești, să pui masă musculară sau să te menții) este esențial să ai o alimentație diversificată.

LifeBox există deja în Cluj, București și recent în Oradea, iar în curând vor ajunge și în Timișoara, Brașov și Sibiu.

Dacă v-am făcut poftă, vă invit pe site-ul lifebox.ro ca să vă comandați și voi meniuri gustoase!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Lamiita Petre
    Reply

    Piept de curcan la cuptor în sos de legume cu tarhon, conopidă la cuptor, fulgi de migdale prăjite, sau Orez roșu cu legume și broccoli, ce bine suna …..

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search