In Lifestyle, Noutati, Travel

A venit momentul să vă povestesc pe larg despre tot ce am făcut în USA, cum am luat viza, cât am stat în America și de ce am stat atât.

Vă povestesc despre cum am luat viza, pe cât timp și ce fel de viză este, unde am locuit în toată această perioadă, ce am vizitat și așa mai departe.

Au fost muuulte întrebări atât în perioada în care eram în USA, cât și după ce m-am întors în țară, așa că am decis să fac un video, un fel de story time în care vă povestesc tot despre vacanța noastră…. de vreo două luni, așa. Am încercat să mă limitez la maxim 10 minute, însă a fost super greu pentru că am adunat atât de multe amintiri și experiențe frumoase încât nu pur și simplu nu pot fi sumarizate într-un timp atât de scurt. Aș putea povesti trei zile încontinuu, dar am încercat să răspund strict la întrebările și curiozitățile exprimate de câțiva dintre cei care mă urmăresc pe social media.

Q&A - Ma mut in USA, cum am luat VIZA, ce am facut in AMERICA?

Vă spun care sunt impresiile mele după ce am vizitat pentru prima oara USA, ce mi-a plăcut cel mai mult și dacă am decis să mă mut acolo. Cum a fost USA față de așteptările mele?

Adevărul este că vara în America a schimbat puțin perspectivele vieții noastre și în noul clip veți afla de ce și în ce mod.

Nu mi s-a întâmplat niciodată să mă simt acasă într-un oraș străin, într-un continent diferit, departe de familie și de tot ce cunosc… însă USA mi-a demonstrat că „acasă” e un sentiment interesant și neașteptat. Mi-a rămas în inimă, are un loc special în sufletul meu și aștept cu nerăbdare să mă întorc.

Desigur, dacă după ce urmăriți clipul mai există neclarițăți, aștept cu mare drag să vă răspund acestora, într-un comentariu la video, sau aici, pe blog.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search