In Beauty

Valentine’s Day bate la ușă, iar cele mai harnice dintre noi au probabil planuri sau idei legat de cum își vor petrece această zi dedicată iubirii. Personal, nu mă încântă în mod deosebit această zi, însă dacă e un motiv îndeajuns de bun pentru a-mi purta rochia elegantă, tocurile și make-up-ul favorit, iar pe lângă asta se mai cere și un pahar (sau mai multe…) de Prosecco, atunci, da, hai să sărbătorim iubirea!

Pentru voi, cele care aveți planuri, sau cele care nu aveți încă nici un indiciu despre cum urmează să vă petreceți ziua îndrăgostiților, eu, împreună cu make-up artistul Anita Kovacs, dorim să venim în ajutorul vostru cu o propunere în materie de make up.

Make up de Valentine's Day

Am optat așadar, pentru smokey eyes, în care accentul cade pe ochi și pe obraji, iar pentru buze vom merge pe o nuanță frumoasă de nude. Anita face o treabă excelentă și când vine vorba de conturarea feței, astfel încât pomeții sunt frumos puși în valoare printr-un blush rose și un iluminator pudră (pe care l-aș folosi în exces, dacă ar fi după mine). De această dată, am început make-up-ul cu finalul, pentru că în majoritatea cazurilor începem cu machiajul ochilor, a sprâncenelor urmat de machiajul tenului și a buzelor. Genele false vor fi aplicate la final, dacă e nevoie. În cazul meu, nu a fost nevoie pentru că mă bucur de avantajele extensiilor de gene de câteva zile încoace.

Machiajul prezentat poate fi purtat atât la o petrecere de seară, cât și la o ieșire în oraș, la o cină romantică sau poate la o ieșire cu fetele, la film. În ceea ce mă privește, anul acesta las deoparte clasicul ruj roșu pentru Valentine’s Day în favoarea unui machiaj intens al ochilor.

Make up de Valentine's Day

În cazul în care nu vă simțiți stăpâne pe situație și doriți să apelați la profesioniști, vă recomand cu mare drag salonul Cosmo Beauty School, unde veți descoperi oameni pasionați și talentați care vă vor face să vă simțiți cu adevărat fabuloase!

Special thanks to Cosmo Beauty School & Anita Kovacs – Make-up Artist.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search