In Beauty

Uite că a sosit momentul mult așteptat – perioada festivalurilor, iar azi vreau să vă prezint varianta mea de makeup de festival!

Adevărul este că în momentul în care am făcut puțin research pe YouTube cu makeup de festival, cam toate machiajele pe care le-am găsit erau ultra colorate, super exagerate și interesante. Festivalurile reprezintă scuza perfectă de a ieși din casă în zeci de culori și glitter cât curpinde, însă eu azi vă propun un makeup ceva mai domol în nuanțe pământii, calde, dar totodată strălucitor și glam.

Personal, recunosc că nu sunt cea mai mare fană a nuanțelor puternice atunci când vorbim despre makeup, așa că de cele mai multe ori aleg un machiaj de acest fel, fie că merg la festival, fie că merg la un eveniment de seară.

Machiajul pe care vi-l propun eu este unul care se potrivește nu doar pentru festival, ci și cu alte ocazii… de seară. Nu l-aș purta ziua la școală, la piață sau la sală. Mizez pe tonuri calde, iar tot machiajul ochilor este realizat cu paleta Heat de la UrbanDecay – o paletă pe care o ador!

Makeup de SEARA / FESTIVAL_Iulia Andrei

Pentru buze am ales un nude mat, iar la capitolul contouring am insistat având în vedere că particip la un eveniment de seară unde machiajul nu se vede la fel de intens precum se vede pe timp de zi, așa că pot să exagerez puțin… Nu am neglijat nici highlighter-ul pe care l-am aplicat din belșug pe pomeți, buza superioară, sub arcadă.

Rezultatul este unul super glam, intens dar totuși feminin, zic eu. Sunt curioasă ce alegeri faceți voi când vine vorba despre machiajul pentru festivaluri sau petreceri de seară.

Preferați machiajele ultra colorate sau pe cele mai naturale?

Produse folosite:

Love,
Iulia A.

 

Recommended Posts
Comments
  • Cerasela
    Reply

    Hei, Iulia, să știi că te urmăresc cu interes ^_^ Aș vrea să îmi spui de unde aș putea să îmi achiziționez produse de makeup la un preț accesibil. Eu acum le iau de aici: www(.)allexpress(.)ro/make-up/ . Pentru nivelul meu, ele sunt foarte bune. Poate ai alte sugestii?

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search