In Fashion, Moda Femei

Azi vine primul haul din anul 2018!! Lunile ianuarie-februarie sunt cele mai potrivite dacă vrem să facem shopping pentru că în această perioadă sunt cele mai frumoasă reduceri.

De foarte multe ori am fost „păcălită” să cumpăr în luna decembrie poduse de care nu aveam urgentă nevoie sau neaparat nevoie, iar în ianuarie să am supriza să descopăr aceleași produse la jumătate de preț sau poate chiar mai reduse de atât. Frustrant, huh?

Ei bine, mi-am învățat lecția și de atunci sunt atentă la ce shopping fac în luna decembrie și prefer să aștept lunile ianuarie/februarie pentru a face shopping cu adevărat. Mie îmi place să numesc acest lucru „smart shopping”, pentru că în acest fel putem cumpăra mai multe produse cu aceași sumă.

Știu cât de cerute sunt clipurile gen haul, așa că azi, vă arăt care sunt câteva articole de îmbrăcăminte pe care le puteți găsi acum la reducere pe site-ul starshiners.ro! Cei de la StarShinerS au reduceri de până la 80% la produsele selecționate, așa că dacă ați pus ochii pe ceva anume și nu ați avut curaj să cumpărați, acum e un moment bun! De la haine groase la rochii elegante perfecte pentru nunți, banchete, la echipamente sportive și încălțăminte – avem la dispoziție o gamă super largă de articole de îmbrăcăminte!

Mega haul, haine la reducere

În noul haul vă prezint câteva blănițe si geci groase, de iarnă, pe care acum le găsim la reducere – și vă spun sincer că iarna aceasta blănițele și gecile de la StarShinerS s-au numărat printre favoritele mele: sunt super călduroase și stylish!

O altă idee bună este să cumpărăm acum rochiile elegante pentru evenimentele care ne așteaptă în perioada următoare. Rochiile de ocazie pot fi foarte costisitoare și din păcate nu le putem purta de prea multe ori, așa că dacă le putem achiziționa la un preț redus, eu zic că ar fi un deal bun!

Pe scurt, perioada reducerilor este cea mai potrivită perioadă pentru shopping, din punctul meu de vedere! Vă invit, așadar, pe starshiners.ro pentru a descoperi o gamă vastă de articole de îmbrăcăminte, la prețuri reduse!

Va las aici link-uri catre toate produsele prezentate:

Vesta din blana

Blanita artificiala gri

Geaca neagra

Geaca aurie

Palton army

Rochie cu paiete aurii

Echipament sport

Pulover tricotat gri

Pulover tricotat oversized

Adidasi Adidas portocaliu

Adidasi Adidas Visiniu

Ghete

 

Spor la shopping!

Love,
Iulia A

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search