In Beauty

Toată lumea își dorește să aibă dintii albi, perfecți, ca-n filme. Deseori procesul  de albire este lung, iar interdicțiile sunt greu de respectat, mai ales în cazul în care suntem dependenți de unele mici plăceri ale vieții… cafeaua, vinul roșu, etc.

De-a lungul timpului am testat câteva produse pentru a obține dinti mai albi, unele au fost bune, altele mai puțin. Unele mi-au sensibilizat dinții la maxim, altele au fost apă de ploaie, iar altele au fost exagerat de scumpe și greu de achiziționat.

De curând, am descoperit un produs care a apărut pe piața din România destul de recent, însă care este celebru în Europa. Am auzit numai lucruri bune despre el și am vrut să văd dacă este așa cum se spune.

Adevărul este că dinții mei nu au avut nevoie de un tratament complet de albire, ei fiind deja destul de albi. Eu căutam un produs care să mențină și să intensifice albul deja obținut, dar cu minime pagube, dacă pot să-i spun așa…

Am căutat un produs natural, fără peroxid și care să își facă treaba bine! La Bright White am descoprit nu doar kit-uri pentru albire, cât și produse destinate menținerii albului dinților – lucru care este super tare, din punctul meu de vedere.

Mi-am albit dintii acasa!

Mi-am albit dintii acasa!

Cum funcționează?

Acest kit conține un aparat cu LED, o gutieră pe care se aplică substanța albă de albire și un gel remineralizant. Se aplică pe gutiera subtanța de albire de 3, 4 ori pe zi a câte 45 de minute (timp în care ledul albastru trebuie să fie aprins) după care se introduce în gură și se aprinde aparatul cu LED albastru. După ce trec cele 45 de minute se îndepărteaza gutiera, se clătesc dinții, iar după minim 10 minute putem reîncepe procesul.

Mi-am albit dintii acasa!

Mi-am albit dintii acasa!

Este recomandat să repetăm această procedura de 3 ori pe zi, maxim de 4 ori, cu pauze de 10 minute între ședințe. Aparatul cu LED nu trebuie ținut mai mult de 60 de minute aprins, în gură.

Astfel, în maxim 5 zile (în funcție de ce nuanță dorim să aibă dinții la final) vom avea dinti mai albi cu până la 12 nuanțe. Gelul de remineralizare pe care îl include kit-ul nu trebuie folosit de mai mult de 2 ori în timpul tratamentului și se recomandă să îl folosim seară, înainte de culcare. Îl punem în gutieră pe care o ținem 4-6 minute în gură, după care o scoatem însă nu clătim dinții.

Mi-am albit dintii acasa!

Mi-am albit dintii acasa!

Așa cum am povestit și în noul clip, eu am folosit tratamentul doar pentru a deschide cu o nuanță dinții și nu am parcurs întregul tratament de 20 de ședințe. Însă mi-a plăcut super mult, motiv pentru care alături de echipa Bright White am decis să vă facem cadou un kit de albire, să-l testați și voi și să ne spuneți ce părere aveți!

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga kit-ul de albire?

  1. LIKE paginii de facebook Bright White Romania
  2. SUBSCRIBE canalului meu de Youtube
  3. Dă un COMENTARIU la acest clip în care ne spui care sunt produsele preferate de albire, pe care le-ai folosit până acum, sau dacă nu ai folosit, care sunt cele pe care ai vrea să le încerci

Concursul se încheie în momentul în care ajungem la 13,000 de subscribers pe YouTube!

Succes!!

Recommended Posts
Comments
  • Ivan Janeta
    Reply

    Pasta de Dinti pentru Albirea Dintilor – Crest 3D White Brilliance

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search