In Fashion, Moda Femei

Zilele acestea am primit câteva accesorii de la MVMT, motiv pentru care am vrut să fac un mic review / unboxing în care să descoperim împreună cum se prezintă aceste produse de la MVMT.

MVMT (movement) este un site cu accesorii: de la ochelari de soare la o grămadă de modele de ceasuri atât pentru femei cât și pentru bărbați.  De curând, am început o colaborare cu ei și mi-am ales câteva accesorii de pe site, produse pe care le veți descoperi în noul clip – așa că vă invit să dați play!

Am rămas -plăcut surprinsă de calitatea produselor MVMT, iar acesta este și motiv principal pentru care am decis să fac un mic review despre acest brand. Mai ales că în câteva zile este Valentine s Day, iar apoi Dragobete și poate mai sunt persoane care au nevoie de puțină inspirație atunci când vine vorba despre cadoul pentru persoana iubită! În opinia mea, un ceas sau o pereche de ochelari, reprezintă idee bună de luat în considerare, mai ales că am un cod de reducere de 10% pentru voi – IULIA10FF!

null

Eu recunosc că am o slăbiciune pentru ceasuri și ochelari de soare, așa că de fiecare dată când primesc un asemenea cadou, sunt super încântată!

Așa cum veți vedea în review, am ales un ceas simplu, negru. Mi-a plăcut în mod deosebit ceasul pentru ca poți schimba super ușor brățara acestuia! Mi-am comandat așadar un ceas cu trei brățări diferite – în funcție de cum am chef sa le port. Lucrul acesta mi se pare genial și este unul dintre motivele principale pentru care vă recomand MVMT, desigur, pe lângă calitate, design frumos și prețuri bune.

Brățările se schimbă destul de ușor, iar în cutii veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a le schimba. Bineînțeles, nu este necesar să comandați brățări pentru ceas – puteți să vă customizați ceasul după bunul plac. E floare la ureche și avem destule opțiuni pe site!

Vă urez așadar, spor la shopping!!

Love,

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search