In Lifestyle

După 2 săptămâni de sedentarism, am zis că trebuie să ne apucăm de sport urgent, iar una dintre modalitățile preferate de a face sport, în timpul iernii, este snowboarding-ul!

Anul acesta, din păcate nu am ajuns atât de des la munte, pe cât ne-am fi dorit, dar încă nu e prea târziu, așa că ne-am propus ca în cât a mai rămas din iarnă, să mergem cât de des putem la snowboarding. Adevărul este că sunt o persoană activă, iubesc mersul la sală (mai nou), iubesc să fac mișcare, iar atunci când vine la pachet cu un view spectaculos, e tot ce am nevoie!

Ne-am apucat de SPORT, prima oara la SNOWBOARDING

O ieșire la munte este cea mai bună idee atunci când vrei să faci mișcare și să te relaxezi! Sunt o persoană care iubește vara, însă timp de câteva ore, cât sunt pe pârtie, nu aș da acea zăpadă și acel view pe nimic.

Cred că este foarte important să facem mișcare, este esențial pentru un stil de viață sănătos, dar tototdată cred că e important să găsim care sunt activitățile care ne relaxează și la care mergem cu plăcere. Pentru unii ar putea să fie înotul, pentru alții sala, pentru alții o plimbare în aer liber și așa mai departe. Atunci când mergem cu drag la sport, o să ne ținem mai mult de treabă și o să fie și o modalitate minunată de a ne relaxa – iar rezultatele cu siguranță nu vor întârzia să apară!

Ne-am apucat de SPORT, prima oara la SNOWBOARDING

Mult timp mergeam la sală doar pentru că sțiam că trebuie să fac sport, însă nu găseam mare plăcere în orele petrecute acolo. În ultima vreme am început să privesc altfel lucrurile, să fac excerciții mai interesante și să mă documentez mai mult în legătură cu ce trebuie să fac pentru a ajunge la rezultatele dorite – motiv care a schimbat modul în care vedeam sala, ajungând în cele din urmă să aștept cu nerăbdare cele aproximativ două ore petrecute la sală.

Ne-am apucat de SPORT, prima oara la SNOWBOARDING

Ce vreau să spun este că e important să facem mișcare și la fel de important e să descoperim care e modalitatea preferată de a face sport! Avem atât de multe variante, ne trebuie doar puțină ambiție și să ieșim din zona noastră de confort. Odată ce descoperim noi hobby-uri în acest domeniu, cu siguranță nu ne vom mai lăsa atât de ușor de obiceiurile sănătoase – sportul, în cazul de față!

Spor la treabă,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search