In Lifestyle, Noutati

Dacă mă întrebați pe mine, perioada aceasta este într-adevăr cea mai frumoasă din an. Ne mai despart doar câteva zile de Craciun, iar noi suntem pregătiți de ceva vreme pentru a sărbători așa cum se cuvine…  așa că: să vină Crăcinul, zic!

Unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult în această perioadă este faptul că orașul prinde viață. Luminițe la aproape tot pasul, brazi frumos împodobiți, miros de vin fiert și colinde pe fundal… e imposibil să nu iubești Crăciunul.

Ne apropiem de Craciun!!!

Noi ne bucurăm în fiecare an la maxim de sărbătoare, însă anul acesta am decis să împărtășim cu voi entuziasmul și bucuria noastră, prin intermediul canalul meu de Youtube. Am zis că e obligatoriu să vă prezentăm cum arată Crăciunul la noi în oraș, motiv pentru care am dedicat un vlog special prezentării târgului de Craciun de la Oradea.

V-am dus puțin prin centru, prin turnul primăriei să vedeți orașul de la înălțime și mai apoi la un kurtos kalacs, pe care nu am apucat nici azi să-l mânănc… e mereu coadă la ei. Dacă ați știi cum miroase… ați înțelege disperarea mea, dar tot ajung să mânânc unul până la Craciun!!

Ne apropiem de Craciun!!!

Oricum, dacă v-am făcut poftă (și firește că v-am făcut!!) vă invit să mergeți să-l cumpărați. Că e din Oradea, că e din alt oraș frumos din țară, sunt convinsă că e la fel de delicios. Mi-ar fi plăcut să ajung și prin Sibiu la târgul de Craciun, am auzit că e absolut de poveste… dacă ar ține Crăciunul măcar 2 luni, ar fi minunat. Nu m-aș putea sătura vreodată de vizitat târguri de Craciun și de toată atmosfera aceasta frumoasă.

Ne apropiem de Craciun!!!

Sărbătoarea Crăciunul este un motiv de bucurie, drept urmare, vă recomand să profitați de moment și să celebrați alături de cei dragi.

Mă gândesc dacă sunt singură atât de entuaziasmată de Craciun?… sau mai e cineva ca mine?

Până una alta, haideți pe canalul meu de Youtube și dacă vă place ce găsiți, nu uitați de SUBSCRRIBE!

Sărbători fericite!!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • DaliaC
  Reply

  Ma bucur sa stiu ca nu sunt singura care considera ca ar trebui sa tina Craciunul 2 luni ! Pentru mine e si ok o luna, in ideea in care ar fi de 2 ori pe an :-D.
  Este foarte frumos targul de Craciun din Oradea ! Sunt putin cam invidioasa pe voi, fiindca la noi parca de la an la an tot mai mult se strica :-(.
  Te pup :-*

  • Iulia A.
   Reply

   haha, ar fi foarte fain sa fie de 2 ori pe an :)) Hai pe la Oradea, anul viitor! Te pup :*

 • Alina Ciuciu
  Reply

  draguto! i like! continua tot asaaaa!!! pupici din vienna :*

  • Iulia A.
   Reply

   Multumesc frumos draga mea :* Te pup si eu :*

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search