In Fashion, Moda Femei

iulia_andrei

Îmi place să fiu în preajma unor oameni care mă inspiră, îmi place să merg pe stradă și să văd oameni cu stil. Oameni ale căror personalitate să se reflecte în modul în care își combină hainele, oameni ale căror haine spun o poveste, o poveste despre ei, o poveste despre ce le place și despre ce nu le place.

Fie că vrem să recunoaștem, fie că nu, la o primă vedere haina spune mai mult despre noi decât 100 de cuvinte. Și știu, nu toată lumea își permite să facă cumpărături la Paris, să-și umple pungile cu pantofi Chanel sau rochii Elie Saab.

Sțiu că trăim în România unde dacă cumva îndrăznești să te fotografiezi pe centru cu o fustă de piele și cizme de cauciuc râde tot țăranu’ că el n-a mai văzut la el în sat numai șlapi și trening Mike.

Știu că lumea cârcotește dacă îndrăznești să fentezi stereotipul de femeie în colanți albi, tricou până la buric și platforme din plută.

Dar cu toate acestea, îndrăznesc să cred că există și oameni iubitori de frumos, oameni precum cei pe care îi vedem în reviste de modă și care ne alimentează patima pentru modă.

Nu trebuie să cheltuim mii de euro pe branduri pentru a ne îmbrăca cu bun gust. Nu trebuie să ne lăfăim în aur ca să ne permitem să arătăm bine într-o după-amiază obișnuită de marți.

Dar, pentru a ajunge acolo trebuie să ne lărgim orizonturile, să privim dincolo de gardul nostru. Să încetăm să  batjocorim grădina vecinului pentru că e mai colorată decât a noastră, și să încercăm să vedem de ce el poate și noi nu.

Pentru mine o sursă nesfârșită de inspirație o constituie New York-ul. Și nu neaparat doar oamenii, ci și agitația, zgomotul, arhitectura.

Îi admir pe oamenii ăștia pentru curajul lor de a lăsa hainele să vorbească despre ei. Îi admir pe oamenii ăștia pentru că nu le pasă. Îi admir pentru spontaneitatea lor, pentru viața pe care o prind articolele vestimentare odată puse laolaltă.

Și aș putea continua la nesfârșit cu asta, dar… vă las să gustați și voi puțin din frumosul si intrigantul New York Street Style.

Enjoy!

Sursa: www.wmagazine.com

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

Vă doresc un început de săptămană inspirat!

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Anonymous
  Reply

  Elie Saab e creatorul superbelor rochii..nu Elizabeth:)

  • Iulia A.
   Reply

   Hah, l-am botezat :)), mersi 🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search