In Thoughts

O lume în care copiii să nu fie abandonați pe străzi, o lume în care să nu ne fie teamă să oferim un zâmbet, o lume în care să ajutăm, o lume în care să nu existe teamă, invidie, dispreț, răutate, o lume în care să iubești… o  lume mai bună pentru fiecare dintre noi… Sună idilic, nu-i așa? Ce să fac, sunt o visătoare.. visez să trăiesc într-o lume cu oameni precum cei din video-ul de mai sus.

Îi admir și am tot respectul pentru ființele acestea puternice precum cei doi părinți adoptivi care dau dovadă de dragoste necondiționată de frumusețe, bani, faimă și tot felul de criterii după care ne ghidăm iubirea.

Astfel de oameni îmi bucură inima și îmi dau speranța că se poate și așa. Se poate să dai dovadă de generozitate, se poate să iubești fără să ceri nimic în schimb, se poate să ajuți fără datorie, se poate…

De multe ori uităm să ne arătăm afecțiunea și față de persoanele apropiate nouă, dar altminteri față de străinul pe care îl întâlnim pe stradă.

Nu vi se întâmplă și vouă? Să vă găsiți visând la o lume în care oameni să fie sensibili unii  la nevoile altora? Dacă vi se întâmplă, faceți ceva? sau doar uitați și treceți mai departe la lucrurile de zi cu zi? Mi-aș dori să vă inspir și vouă puțin din pasiunea mea pentru a semnaliza oamenii care merită respectul nostru și asemenea cărora ar trebui să fim. Mi-ar place să vă trezesc apetitul pentru a fi  acel punct alb în pata neagră, a fi cu adevărat dornici de a deveni mai buni cu cei din jurul nostru. Putem începe cu lucruri mici… niciodată nu e prea târziu și tot timpul se va găsi cineva în nevoie. Just keep you eyes wide open!

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Laura
  Reply

  Din pacate lumea nu este asa cum ne-o dorim noi, cum o descrii tu, asa ca nu putem decat sa visam in continuare si poate chiar sa speram ca intr-o buna zi va fi totul mai..frumos. Si ma gandesc ca probabil doar oamenii sensibili si cu suflet isi doresc asta..

  • Iulia A.
   Reply

   Așa e Laura, dar putem să fim noi mai buni. Nu știi niciodată pe cine va inspira bunătatea ta 🙂 Ma bucur să știu că sunt oameni care îmi împărtășesc gândurile.
   Te pup

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search