In Lifestyle

O saptamana cu mancare sanatoasa de la LifeBox

Săptămâna trecută am încercat două dintre meniurile oferite de cei de la LifeBox. Am avut parte de mancare sănătoasă, livrată în fiecare dimineață direct acasă.

Despre LifeBox v-am povestit deja într-un articol anterior. Ideea acestora de a livra mancare sănătoasă este, din punctul meu de vedere, exact ce are nevoie omul anului 2019: mereu ocupat și totodată preocupat de un stil de viață sănătos. Ingredientele principale pentru o viață sănătoasă sunt: alimentația, apoi mișcarea și desigur relațiile sănătoase cu cei din jurul nostru. De cel mai important aspect se ocupă deja cei de la LifeBox și o fac foarte bine.

Iulia Andrei x LifeBox - Mancare sanatoasa

Ca să fiu cât mai clară și concisă, am să fac o listă cu toate lucrurile care ne-au plăcut:

  • Meniul divers – în fiecare zi am avut 3 feluri de mâncare diferită
  • Mancare sănătoasă. În fiecare dimineață te trezești cu 3 feluri de mâncare + 2 gustări care conțin necesarul de macronutrienți și micronutrienți de care are nevoie organismul. Porțiile sunt special gândite astfel încât să asigure necesarul de nutrienți, pentru un stil de viață sănătos. Nu trebuie să îți faci griji că nu ai consumat fibre, sau proteine sau destui carbohidrați.
  • Mancare proaspătă. Mesele sunt pregătite zilnic și livrate la primele ore ale dimineții
  • Preparatele sunt foarte gustoase!
  • Poți alege un meniu personalizat, în funcție de țelurile tale: 1000kcal 1500kcal, 2000kcal, 2500kcal, 3000kcal; vegan, veggie + fish, sport, optim.
  • Opțiunea de meniu 100% vegan – lucru care pe mine m-a bucurat cel mai tare
  • Scapi de stresul: cumpărături, ce mai gătim azi?, timp pierdut în bucătărie, mancare nesănătoasă pentru că nu apuci să pregătești ceva pentru prânz și așa mai departe. Știu că nu doar noi ne confruntăm cu problemele acestea, haha.

Eu am fost tare curioasă de meniul VeganBox de 1500kcal, așa că am optat pentru această variantă, pe când Cosmin a ales meniul Optim de 2000kcal.

Meniu VeganBox - LifeBox

Cum a fost meniul Vegan Box de 1500kcal?

Meniul vegan a fost nu doar gustos, ci si divers și interesant. Mesele sunt foarte bine gândite astfel încât să nu duci lipsa de niciun nutrient important pentru organism. Pe lângă faptul că mâncarea a fost foarte bună, eu m-am simțit fenomenal. Nu am avut niciodată senzația aceea neplăcută de prea-plin după masă, dar nici nu eram înfometată. Asta s-a văzut și în antrenamentele mele de la sală – am fost mai energică, mai fresh și stress free.

Adevărul este că din păcate, mai ales în Oradea, nu ai prea multe variante de mâncare sănătoasă și vegană. Opțiunile sunt puține și sincer rar găsesc mâncare pe atât de gustoasă pe cât e de arătoasă în fotografii. Ei bine, meniul vegan de la LifeBox mi-a depășit așteptările! A arătat și foarte bine, dar mâncarea a avut gust… gust bun!

Meniu OptimBox - LifeBox

Cum a fost meniul Optim de 2000kcal?

L-am întrebat pe Cosmin în fiecare seară cum i s-au părut mesele, iar răspunsul lui mereu a fost: nu credeam că voi mânca așa ceva, dar a fost extrem de gustos! Să ne înțelegem – Cosmin e tare picky atunci când vine vorba de mâncare. Greu găsim mâncare care să îl satisfacă în totalitate și de puțin ori este dispus să încerce ceva nou din punct de vedere culinar.

Săptămâna cu LifeBox a fost și pentru el o provocare a cărei finalitate ne-a suprins pe amândoi. A mâncat tot din farfurie și la fel ca și în cazul meu, s-a simțit excelent după fiecare zi.

O saptamana cu mancare sanatoasa de la LifeBox

O saptamana cu mancare sanatoasa de la LifeBox

Meniul vegan și cel optim au fost deseori aceleași, înclocuind doar proteina animală cu cea vegeteală. Ne-au plăcut amândurora în egală măsură și nu putem decât să vă recomandăm să încercați și voi. Am pregătit un cod de 20% OFF la comenzi între 1-14 zile – IULIA20 – !

Poftă bună,

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search