In Diverse

Outfit de la BIROU direct in ORAS_Iulia Andrei

Outfit de la BIROU direct in ORAS_Iulia Andrei

Ce-i trebuie unui outfit pentru a se transforma dintr-un look office, pentru birou, într-un outfit bun de ieșit în oraș?

Din punctul meu de vedere o rochie spaghetti strap arată minunat în combinație cu un top simpatic sub sau o cămașă, în funcție de ocazie. Rochia pe care o port în fotografii este genul de rochie super versatilă pe care o putem purta atât la birou, cât și la ieșirea în oraș cu prietenii, după muncă. Ia cu tine o curea subțire stil boho, o pălărie neagră, niște cercei hoop și un tricou basic, alb.

Outfit de la BIROU direct in ORAS_Iulia Andrei

Outfit de la BIROU direct in ORAS_Iulia Andrei

Rochie | Top – Laura Lazar | Botine – Zara

Înlocuiește cămasă cu tricoul, pune cureaua, păstrează pantofii cu toc mediu, pune pălăria și accesoriile și ești gata de ieșit în oraș.  În doar 2 minute ai trecut de la outfit-ul de birou la un outfit numai bun de ieșit în oraș.

Adevărul este că serile lungi și călduroase de vară nu ar trebui ratate sub nici un pretext, așa că dacă vrei să ai un look fresh și după 8 ore de muncă ia cu tine un tricou basic și ești gata! Eu am ales o pereche de botine din material, cu toc mediu – sunt foarte confortabile și merg atât la un outfit office, cât și la un outfit mai lejer.

Am accesorizat ținuta cu o pălărie cu cercei supradimensionați, însă dacă nu vrei să ai prea multe „bagaje” un simplu t-shirt e de-ajuns pentru a schimba vibe-ul outfit-ului.

Trebuie să recunosc că acesta este genul de rochie în care consider că e o idee bună să investim – este ușor de purtat, de asortat, dintr-un material ușor, un print actual și un croi interesant. Totuși, nu aș recomanda să fie purtată la birou, fără o cămașă pe sub pentru că din punctul meu de vedere acest stil de rochie – spaghetti strap – este potrivită în alte contexte unde nu se impune o ținută decentă. Pentru un look decent, aș alege o cămașă simplă sau un top dintr-un material foarte subțire, alb.

Love,

Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Blair
    Reply

    Se vede foarte bine si in combinatie cu tricou, cum o porti tu, dar ai dreptate. Sunt unele locuri de munca unde decenta este nelipsita, si clar necesita o camasa. Camasile sunt piesele vestimentare care iti transforma fiecare tinuta intr-una office, indiferent de cum o asortezi.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search