In Fashion, Moda Barbati

Articolul de azi e ușor diferit față de ce fac eu aici, de obicei. Prin urmare, azi vă propun o idee de styling care include un palton de barbati, elegant, dar purtat într-o ținută smart casual.

Nu obișnuiesc să scriu asemenea articole, însă, la propunerea celor de la Antonio Gatti și după o tură prin mall care a fost suficientă pentru a realiza că dintr-un motiv oarecare, bieții noștrii bărbați sunt ușor nedreptățiți în ceea ce privește magazinele cu articole vestimentare destinate lor, am decis că un asemenea articol ar fi util.

Palton de barbati in tinuta casual

Mi-am zis că poate un review la un produs de sezon v-ar fi de ajutor, atât vouă, fetelor, care căutați un dar frumos pentru un băiat drag din viața voastră, cât și bărbaților care sunt în căutarea unor piese vestimentare mai diferite față de ce găsim la tot pasul, în mall-uri.

Ce ar trebui sa poarte barbatii?

Antonio Gatti este un brand care produce articole vestimentare pentru bărbați. Acesta aduce pe piață produse fabricate în România din materiale de calitate, modele actuale și inedite și croiuri bine realizate și totodată diverse… pentru a fi pe gustul mai multor tipologii masculine.

Palton de barbati in tinuta casual

Nu este prima oară când comand haine de pe acest site și am decis să vorbesc despre acest palton de barbati tocmai datorită faptului că am fost mulțumită de prima achiziție… și desigur, nu doar eu, pentru că până la urmă nu eu îl port.

Și de această dată, experiența shopping-ului online a fost una super fericită, în ideea în care mi-am pus comanda într-o după amiază, după ora 14.00, iar a doua zi, dimineața, coletul a fost la ușa casei mele. Am ales un palton de barbati negru cu mâneci din piele și cu guler îmblănit. Personal, acest model mi se pare interesant și diferit față de toate cele pe care le-am văzut până acum. Dacă mergeți pe site, veți găsi o gamă largă de modele.

Palton de barbati in tinuta casual

În ceea ce privește produsul, îmi place cum se simte stofa si croiul care este modern și fit, se așează foarte bine pe corp. Se aseamănă cu un sacou mai gros și  mai lung. Atât blana cât și pielea, sunt sintetice.

Mi-a plăcut acest model în mod deosebit datorită combinației de materiale: stofă, blană și piele. Mi se pare o combinație actuală, fresh, îndrăzneță și diferită față de majoritatea produselor de acest fel pe care le-am văzut.

Palton de barbati in tinuta casual

Fiind un palton de barbati elegant, se potrivește minunat în combinație cu un costum, peste un sacou, peste o cămașă cu cravată. Un mixt ușor de realizat și destul de basic, zic eu. Mi-am dorit, însă, să vă propun o variantă de styling smart casual, compusă în jurul acestui palton. În opinia mea, ar fi păcat să păstrăm paltonul undeva departe în dulap și să-l scoatem doar la ocazii speciale.

Astfel, am mizat pe o cămașă în carouri, în combinație cu o pereche de jeansi decolorați, o pereche de pantofi negri și pe post de accesoriu o căciulă neagră. Pentru un look de zi, combinați piese basic cu articole vestimentare elegante, creați un echilibru, pentru că tendințele noului sezon ne dau mână liberă în acest sens.

Palton de barbati in tinuta casual

În concluzie, vă recomand să dați o tură prin magazinul online Antonio Gatti și să vă convingeți singuri de varietatea de produse, mai ales la secțiunea paltoane. Din punctul meu de vedere, produsele sunt de calitate și își merită investiția. Adevărul este că un palton bun ar trebui să țină măcar 2-3 ani.

Așadar, dacă v-ați săturat de uniformitate și căutați ceva diferit și de calitate, vă las link-ul mai jos și vă urez spor la shopping!

Palton de barbati in tinuta casual

Palton | Blugi | Camasa | Caciula | Ghete

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Adina Andrei on Facebook
  Reply

  Frumos paltonul dar si manechinul pe masura 🙂

 • Anonymous
  Reply

  Frumos!

 • Ciprian
  Reply

  Cel mai mult imi place camasa, dar si paltonul nu e de aruncat.

 • Horifashion
  Reply

  Rosu cu negru intotdeauna mi se pare o combinatie reusita!

 • Horifashion
  Reply

  Va felicit pentru faptul ca incurajati achizitia de branduri romanesti!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search