In Lifestyle

Pancakes… mmmh cred că sunt cea mai delicioasă alegere pentru micul dejun. Aș putea mânca pancakes dimineața, la prânz și seara… și tot aș mai putea să mănânc și a doua zi tot pancakes, haha.

Da, sunt înnebunită după clătite și pentru că îmi plac atât de mult, am găsit o variantă super gustoasă și sănătoasă! Fără făină, fără ouă și fără zahăr – am eliminat toate aspectele care ar putea fi cumva nesănătoase și uite așa avem un mic dejun extrem de gustos și delicios!

PANCAKES sanatoase fara FAINA, OUA, ZAHAR

Se prepară super repede și ușor și promit că o să vă placă! Secretul este să le consumați cu fructe: banane, căpșuni și maple syrup sau miere, după preferințe, însă nu exagerați cu dulciurile!

Această rețetă este minunată și dacă sunteți la dietă și dacă sunteți vegani, sau dacă pur și simplu doriți să consumați niște pancakes sănătoase. Personal, de când am descoperit această rețetă le prepar doar așa.

PANCAKES sanatoase fara FAINA, OUA, ZAHAR

Ce ingrediente avem nevoie pentru Pancakes?

 1. Lapte de migdale (o cană)
 2. O banană
 3. Fulgi de ovăz (o cană)
 4. Scorțișoară (după preferințe)
 5. O linguriță de praf de copt
 6. O linguiță de zeamă de lămâie
 7. Fructe pentru ornat

Recunosc că de cele mai multe ori pun ingredientele după ureche… nu le măsor cu strictețe, așadar nu îmi iese mereu aceași cantitate. Pentru o porție mai mare, dublați cantitatea de ingrediente.

După ce am amestecat bine ingredientele aștept 5-10 minute, astfel încât compoziția, să se întărească. În acest timp ung tigaia cu puțin ulei de cocos și o pregătesc pentru clătite. De obicei las clătitele aproximativ 5 minute pe o parte (plita incalzita pe 3), până devin ceva mai portocalii.

În maxim 20 de minute ar trebui să fie gata micul dejun sănătos! Nu uitați de fructe!

Dacă faceți această reteță, aștept să îmi dați un tag pe Instagram @IULIAANDREI ca să văd cum a ieșit! Sunt super curioasă dacă vă plac!

Poftă bună!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • on Facebook
  Reply

  Alexandru Tocu

  • on Facebook
   Reply

   Ohhh da

 • Anonymous
  Reply

  Cate calorii au?

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search