In Fashion, Moda Femei

Pantaloni office in tinuta casual

Pantaloni office in tinuta casual

Sezonul acesta se poartă costumele, carourile, piesele de inspirație office purtate în ținute de zi sau chiar sport.

Recunosc că acest trend îmi place mult și mai mult îmi plac pantalonii în carouri pe care îi regăsim deseori în ținute office. Din fericire, dacă investim într-o pereche de pantaloni de acest fel, putem fără grijă să-i purtăm și în alte ținute.

Pantaloni office in tinuta casual

Blanita (similar) | Pantaloni  | Tenisi (similar)

Din punctul meu de vedere, o pereche de pantaloni office în carouri arată grozav atât în combinație cu o pereche de teniși albi sau adidași, cât și  cu o pereche de pantofi cu toc, eleganți sau poate cu o pereche de kitten heels shoes. Oricum ar fi, pantalonii în carouri au devenit un must have pentru sezonul de tranziție.

Pantaloni office in tinuta casual

Pantaloni office in tinuta casual

Modul meu preferat de a purta acești pantaloni este cu o pereche de teniși albi, așa cum vedeți și în fotografii, cu un hoodie (aici însă am ales o maletă) și o jachetă din blana artificiala… sper doar ca temperaturile să devină ceva mai prietenoase și să îmi permită să port și altceva în afară de blănuri și cizme, haha.

Pantaloni office in tinuta casual

Deși par destul de greu de asortat, nu e deloc așa… dacă alegem o pereche de pantaloni în carouri alb-negru avem numeroase posibilități de asortare,  mai ales din punct de vedere cromatic. Unde să mai adaug faptul că o pereche de pantaloni drepți sau conici, cu talia înaltă, au puterea de a alungi vizual picioarele… cu asta v-au cucerit și pe voi, nu-i așa? Haha

Eu una mă declar o fană a carourilor și în special a pantalonilor de costum în carouri, motiv pentru care probabil îi veți mai vedea în ținutele mele pentru primăvară.

Pantaloni office in tinuta casual

Trebuie să menționez faptul că pantalonii pe care îi port sunt făcuți la comandă. Am găsit acest material și mi-a plăcut deosebit de mult, iar pantalonii au ieșit minunat, exact după dimensiunile mele.

Love,

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search