In Beauty

Pentru a avea un par blond frumos și cel mai important – sănătos – este nevoie, în primul rând, să apelăm la specialiști. Mergând pe această idee, am dorit să discutăm despre subiectul „par blond” cu Mioara Coroian de la MC Beauty Studio.

Mioara împreuna cu echipa MC Beauty Studio din Oradea se ocupă de aproximativ 3 ani de părul meu. Eu sunt omul schimbărilor, drept urmare părul meu a trecut prin schimbări majore de-a lungul anilor pentru ca într-un final să ajung la o nuanță de blond de care sunt 100% mulțumită! Adevărul este că în spatele unui par blond frumos se ascunde multă răbdare, investiție (atât financiară cât și din timp) și desigur oameni profesioniști care știu cum să ajungă la rezultatele dorite fără să distrugă podoaba capilară.

Așadar, am selectat câteva dintre curiozitățile primite de la voi (cei care mă urmăriți pe social media) și am invitat-o pe Mioara la un ceai pentru a discuta despre acest subiect. Vă invit să urmăriți clipul pentru a afla câteva tips & tricks despre cum putem ajunge la o nuanță frumoasă de blond, despre ce produse ar fi indicat să folosim, cum să aranjăm părul blond, ce măști sunt recomandate, etc.

Par Blond Sanatos: Tips & Tricks

Ce produse de îngrijire folosesc eu la momentul de față pentru părul blond:

Pe această cale am aflat și eu câteva lucruri noi legate de îngrijirea părului blond acasă, așa că sper ca acest clip să vă fie și vouă cel puțin la fel de util! Sfatul meu pentru cele care doriți să faceți schimbări radicale de look (trecerea de la brunet la blond) este să apelați la un salon de încredere care lucrează cu produse de calitate. Experiența mea cu părul blond a fost una fericită pentru că de la bun început m-am lăsat pe mâna profesioniștilor și am ținut cont de sfaturile acestora legate de îngrijirea și menținerea nuanței de blond.

Înainte să puneți mâna pe telefon și să vă faceți o programare la salon, trebuie să știți că părul blond necesită o atenție deosebită. Trebuie să folosim produse speciale, din când în când trebuie să apelăm la tratamente pentru hidratare, trebuie să îl tăiem periodic și multe alte lucruri… dar cu toate acestea if you were a blonde once,  you’ll be a blonde forever!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search