In Beauty

Trebuie să recunosc că mereu mi-am dorit un par cret, voluminos, sănătos…. și blond, dacă e posibil. Cum nu a fost dat să mă nasc cu plete blonde, am decis să-mi vopsesc parul și cum nu m-am ales nici cu bucle perfecte, precum mama mea, am recurs la modalități de încrețire a părului.

Adevărul este că iubesc un par cret, cu muuult volum – mă reprezintă și mi se pare că îmi stă bine. Azi, la cererile voastre, am decis să realizez un tutoial în care vă arăt cum anume îmi fac acea coafură cu par cret. Este chiar floare la ureche, vă arăt ce fac pas cu pas, după ce mi-am spălat părul și cum ajung să obțin un par creț, frumos și voluminos.

PAR CRET cu ondulatorul - tutorial

Totodată, am testat pentru prima dată un ondulator foarte interesant de la irresistibleme.com, care are 8 capete. Cu acest ondulator poți obține diferite bucle: de la bucle lăsate, la bucle foarte mici sau doar acele beachy waves super naturale. Acest ondulator se numește Saphire, iar la prima comandă pe site aveți o REDUCERE de 20% dacă utilizați codul „GET20OFF”!

Trebuie să vă spun că personal, mi-a plăcut la nebunie acest ondulator – panâ să îl am pe acesta am folosit un ondulator conic, clasic -. Se încâlzește foarte repede, este ușor de folosit, iar faptul că are 8 capete este cel mai tare lucru ever!

PAR CRET cu ondulatorul - tutorial

În clip vă prezint în detaliu cum funcționează, cum se schimbă capetele și care este preferatul meu, dintre cele 8, așa că vă invit să dați play la clip!

Nu uitați însă, că înainte de a folosi orice produs care generează căldură, este foarte important să vă protejați părul – un ser termal sau spray, un asemenea produs este mai mult decât necesar pentru părul nostru!… dacă visăm la par frumos și sănătos și peste 15, 20 de ani.

Sper ca acest clip să vă fie de folos, aștept părerile voastre!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search