In Fashion, Moda Femei

iulia_andrei

Modul în care te îmbraci reflectă cel mai mult personalitatea ta și atitudinea ta față de lume. Mi se pare super tare ideea asta și îmi place să las alegerile mele vestimentare să vorbească despre mine.

Nu sunt de acord întru totul cu afirmația potrivit căreia haina îl face pe om, dar consider că într-o anumită măsură descrie felul de a fi a purtătorului. Deși nu ar trebui să judecăm o carte după copertă, de cele mai multe ori încălcăm acest principiu, de regulă fără să ne dăm seama.

Cu toate acestea, fiecare e liber să poarte ce dorește, să facă combinații specifice în ceea ce privește vestimentația. Tot timpul am avut o oarecare simpatie pentru persoanele cărora nu le păsa de reguli și ce se cuvine să poarte sau ce nu.

Sursa admirației mele o constituie însuși ideea că persoanele de genul sunt niște persoane deschise, nefiind îngrădite de perioade și medii. Sunt niște oameni împăcați cu sine, care nu au nevoie să dovedească nimic nimănui și sunt gata să fie ei înșiși inclusiv prin modul în care se îmbracă.

Nu spun aici să cădem într-o extremă și să fim atât de superficiali încât să punem preț doar pe hainele pe care le purtăm, spun doar să începem să lăsăm haina să vorbească despre noi.

A te îmbrăca e o artă și a găsi combinații specifice personalității tale, e un nivel la care mi-ar plăcea să văd lumea din jurul meu.

Ah, ce filozof sunt lunea, nu-i așa? :))

Nu vă mai aburesc cu ideile mele în ceea ce privește stilul personal. Știu că multe dintre voi mă înțeleg.

Eu ieri am ales să-mi arăt latura girlish, am mers pe nuanțe de roz, din câte vedeți în fotografii și pe accesorii colorate. Am fost o bomboană roz.

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

Wearing:

Dress – Monsoon

Shoes – Newlook

Accessories – H&M

Bag – Random

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Ines
    Reply

    Iti sta super cu nuanta asta de par si cu culoarea roz! te pup!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search