In Fashion, Moda Femei, Travel

Planuri pentru Anul 2017

V-ați trasat deja planurile pentru anul 2017? Dacă nu ați făcut încă asta, vreau să împărtășesc cu voi o mică experiență frumoasă pe care am avut-o recent.

Acum vreo 2-3 ani văzusem pe internet o poză frumoasă din Praga, cu podul Charles Brigde, în noapte de Revelion, cu cerul superb iluminat de focul de artificii și de atunci mi-am zis că cel puțin o dată în viață vreau să petrec noaptea de Revelion în Praga, pe pod! Nu am reușit să facem asta până acum pentru că mereu erau alte lucruri mai importante sau mai urgente pe listă, însă mi-am notat planul undeva bine ca nu cumva să uit de el.

Planuri pentru Anul 2017

Ca tot omul, am fost super încântată atunci când unul dintre visurile mele a devenit realitate . E foarte tare să poți să bifezi „done” lucrurile pe care le treci în lista ta de „Must Do”. Dacă nu aveți o asemenea listă vă recomand să vă faceți, cât de repede. E motivant să muncești pentru visul acela și ai un sentiment foarte tare odată ce reușești să-ți atingi țelul.

Planuri pentru Anul 2017

Un lucru pe care îl fac la începutul anului 2017 este să îmi reorganizez planurile și să trasez direcțiile pentru noul an. În acest fel sunt mereu on track, iar atunci când uit pentru ce lupt, mă întorc la listă și de fiecare dată primesc acel boost de care am nevoie să continui. Cu toți suntem mai motivați, mai hotărâți, mai determinați la începutul călătoriei, însă eu personal tind să îmi pierd din entuziasm pe parcursul drumului și de cele mai multe ori am nevoie de un reminder.

Planuri pentru Anul 2017

Luați-vă timp, gândiți-vă la ce anume doriți să duceți la bun final în 2017, fie că e vorba despre a strânge bani pentru o vacanță mult visată în Caraibe, fie că e vorba despre a avansa la locul de muncă, fie că e vorba despre a pune pe picioare un proiect personal. Notează undeva țelul pentru noul an și nu te opri la asta. Scrie pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Pune planurile tale într-un loc în care le poți vedea zilnic! E bine să ai un țel, e bine să lupți pentru ceva, iar odată ce reușești să faci acel lucru, satisfacția e pe măsură, promit!

Nu lăsa nici o zi să treacă fără să faci ceva, cât de puțin, pentru acel plan/vis. Mereu credem că avem timp, începem mâine să ne apucăm de sport, începem de mâine să fim mai buni, începem de mâine să muncim mai mult pentru a ajunge acolo unde ne dorim, și așa ajungem la final de an gândindu-ne ce am făcut tot anul și unde s-au dus zilele.

Planuri pentru Anul 2017

Unul dintre planurile mărețe din anul 2017 este să îmi trec pe hârtie TOATE obiectivele realizabile pe care doresc să le ating în viitorul apropiat. Astfel, dacă cumva se întâmplă să pierd din vedere, pentru un moment, țelul sau îmi permit să irosesc timpul pe lucururi inutile, să am unde să mă întorc pentru a-mi regăsi motivația și obiectivul.

Consider că nu ar trebui să ne permitem luxul de a ne plictisi. Timpul este extrem de prețios, iar noul an este scuza perfectă să ne apucăm de treabă!

Planuri pentru Anul 2017

Referitor la locația unde au fost făcute aceste fotografii – frumoasa Praga, trebuie să vă spun că străzile orașului m-au fascinat. Clădirile înalte, arhitectura gotică și cafenelele super cool m-au făcut să mă îndrăgostesc de acest oraș de poveste.

Deja știți cum ne-am distrat în Praga, ați văzut vlogul de călătorie, însă, am zis că trebuie neaparat să vă arat și niște fotografii pe care le-am făcut în cea de-a doua zi. Cred că atracția principală în Praga este centrul vechi și Charles Bridge, sau cel puțin mie aceste două locații mi-au plăcut cel mai mult. Vă recomand să nu ratați aceste locuri dacă ajungeți prin Praga.

Planuri pentru Anul 2017

Bocanci | Palton |Fular | Rucsac

Acestea fiind spuse, vă doresc un an în care visurile să devină realitate.

We ain’t got time to lose!

*nu uitați să vă înscrieți în concursul de pe canalul meu de Youtube în care puteți câștiga 3 rujuri de la unul dintre brandurile mele favorite de produse cosmetice! Click aici pentru detalii!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search