In Lifestyle

În acest weekend am fost pentru prima oară cu snowboard-ul pe anul acesta! Cât de mult am așteptat acest moment, nu vă puteți imagina…

Nu știu ce se întâmplă cu mine, însă de vreo 2 ani încoace, iarna începe să îmi placă din ce în ce mai tare. Deși nu eram fana gerului, anul acesta am așteptat mai mult ca niciodată zăpada, înghețul și datul cu snowboard-ul!!

Prima oara cu snowboard-ul

Este adevărat că de vină pentru noul meu hobby și anume snowboarding-ul se face Cosmin care m-a inițiat în acest sport grozav. Până am prins gustul și până am reușit să mă ridic singură a fost într-adevăr o experiență neplăcută și frustrantă, însă de anul trecut am început să mă mișc mai bine, iar weekend-ul trecut chiar am reușit să ajung până aproape în vârf și să cobor singurică, fără nici o căzătură… aplauze pentru mine, vă rog!

Prima oara cu snowboard-ul

Sunt o tipă curajoasă de obicei și nu mă prea dau la o parte în fața unei noi provocări, drept urmare, mi-am luat inima în dinți și am zis că nu plec de acolo până nu mă dau și eu ca baieții (toți cu experiență de minim 4 ani în domeniu :)) )… aproape am reușit, până la finalul zilei.

Prima oara cu snowboard-ul

Am făcut un vlog, din mini trip-ul nostru, să vedeți și voi cât de frumos e acolo sus. Un început de Decembrie cum nu am mai avut de câțiva ani… absolut superb. Mi-am zis că ar fi păcat să nu vă arat și vouă ce zi perfectă de snowboarding am prins: ce soare minunat, ce zăpadă perfectă și de ce peisaj desprins din basme am avut parte.

Dacă vă place, abia aștept să aud opiniile voastre și vom mai face asemenea clipuri!

Vă invit să urmăriți noul vlog și dacă vă place un like & SUBSCRIBE ne încurajează să continuăm treaba aceasta.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search