In Fashion, Moda Femei

Prima zapada + Un outfit casual si calduros = ♥

E ceva magic în legătură cu prima zapada. Primii fulgi de nea sunt mereu o scuză perfectă pentru a ieși din casă, afară, la joacă.

Anul acesta am avut aparatul la noi, așa că am profitat de acest lucru și am imortalizat momentul în care prima zapada s-a așternut încet. A fost frumos, magic, dar extrem de rece!

Prima zapada + un outfit casual si calduros

Palton | Pulover | Bocanci (similar)

Nu sunt fana frigului, iar de îndată ce temperaturile scad, îmi scot toate puloverele tricotate și cele mai groase geci și paltoane! Cred că iarna poate fi un sezon frumos și pentru iubitorii de căldură, dacă te îmbraci corespunzător – am experimentat treaba asta pe pielea mea!

Prima zapada + un outfit casual si calduros

Am ales, așadar, paltonul de la yoins.com, un palton foarte drăguț și călduros. Pare destul de subțire la o primă vedere, însă face echipă bună cu un pulover tricotat. Mi-au plăcut tare mult carourile alb-negru, motivul principal pentru care l-am luat. Cred că poate fi purtat atât la ținute basic, cum este cea de azi, cât și la ținute office sau chiar elegante. A trecut testul gerului, așa că îl voi purta destul de des în sezonul rece.

Prima zapada + un outfit casual si calduros

Puloverele tricotate nu vor fi niciodată destule, așa că în dulap am vreo 3-4 pulovere negre, însă acesta este preferatul meu – cu gât super larg și un croi lejer. E foarte călduros și cozy – exact așa cum trebuie să fie, în această perioadă.

Prima zapada + un outfit casual si calduros

Outfit-ul de azi e alegerea perfectă pentru zilele frumoase de vacanță, ce ne stau înainte. Zile în care plănuiesc să stau în casă, în pat, la seriale, iar seara să ieșim la o plimbare la târgul de Crăciun. E un plan perfect – sper să iasă, haha.

La capitolul încălțăminte, am purtat perechea preferată de bocanci de la Steve Madden, i-am luat în vară, însă i-am purtat aproape non stop de atunci. Acum sunt alegerea ideală, cu atât mai mult cu cât a venit frigul pe bune!

Prima zapada + un outfit casual si calduros

Palton | Pulover | Bocanci (similar)

Să vină vacanța să ne bucurăm de outift-uri casual și zapada… ar fi bine să ningă măcar de Crăciun, nu-i așa?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search