In Beauty

Ca blogger am ocazia să primesc produse de beauty apărute recent pe piață și în acest fel pot să descopăr produse extrem de bune despre care vreau să vă povestesc și vouă.

În ultima vreme am testat câteva produse de beauty tare interesante, drept urmare am decis să împărtășesc cu voi puțin despre cum a fost experiența mea cu ele. De la fond de ten la șampon pentru păr, în noul clip vă spun ce mi-a plăcut și ce nu mi-a plăcut la produsele de beauty testate în ultima perioadă (februarie – martie).

Trebuie să spun că sunt tare încântată de fiecare dată când primesc un produs nou, pentru că aștept cu mare interes să-l testez și să descopăr un nou produs preferat! Mărturisesc că în acest fel am descoperit multe produse de beauty pe care de atunci le folosesc non stop.

Produse de BEAUTY testate recent

Majoritatea produselor se găsesc în supermarketuri la prețuri extrem de bune, iar mai jos vă las link-uri către fiecare:

 1. Fond de ten Fit Me Maybelline (nuanța 103, 150)
 2. Corector Fit Me Maybelline
 3. Pudra Fit Me Maybelline
 4. Mascara Total Temptation Maybelline
 5. Highlighter Master Chrome Maybelline
 6. Low Shampoo L’Oréal Elseve – îl găsiți în DM, Auchan, etc.
 7. Rujuri Color Riche Shine L’Oréal (nuanța preferata 350 Insanesation)

Produse de BEAUTY testate recent

Trebuie să vă spun că de când am descoperit aceste produse le utilizez aproape zilnic (mai ales produse de makeup). Raportul calitate-preț este unul bun, din punctul meu de vedere, iar câteva dintre produsele de beauty despre care vă povestesc, chiar m-au surprins în mod extrem de plăcut, deși nu mă așteptam să îmi placă – cum a fost în cazul șamponului Low Shampoo de la L’Oréal.

Prin urmare sunt încântată de aceste produse și sper să vă placă și vouă cel puțin la fel de mult. După ce le încercați, aștept cu interes feedback din partea voastră.

Totodată, trebuie să fiți conștiente de faptul că unele produse s-ar putea să nu vi potrivească (spre exemplu fondul de ten), așa că alegeți să achiziționați produsele care sunt destinate nevoilor tenului/părului vostru.

Recommended Posts
Comments
 • Ioana-Raluca
  Reply

  Omg!!! Chiar voiam sa incerc samponul de la L’oreal…si de cate ori il vedeam pe raft ezitam! Dar acum o sa il incerc sigur! Thank’s beauty! 💙

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search