In Beauty

Am un par blond, vopsit, decolorat și destul de agresat de-a lungul timpului. Fără produse de îngrijire de calitate și fără să apelez la specialiști, probabil că nu ar fi fost posibil să am un par blond și sănătos, în prezent.

Din fericire însă, mă bucur de un par frumos, cât se poate de sănătos (având în vedere toate procedurile la care a fost supus) și destul de rezistent. Este adevărat că o foarte mare importanță o are și genetica, dar putem să îl distrugem foarte ușor folosind produse de proastă calitate sau care poate nu sunt potrivite pentru părul nostru.

Nu sunt expert în domeniu, așa că mereu am cerut sfatul profesioniștilor și am încercat să aplic toate recomandările primite de la aceștia pentru a mă asigura că fac tot ce pot pentru părul meu – mai ales dacă vreau par blond și strălucitor, haha.

Produse pentru par

În timp, am testat o grămadă de produse pentru par, unele mai bune, altele mai puțin bune sau mai puțin potrivite pentru părul meu. Prin urmare, azi vreau să vă prezint câteva dintre produsele cele mai folosite pentru îngrijirea părului meu. De la șampon la produse de styling, în noul clip vă arăt produsele favorite care mi-au ajutat enorm părul.

Totodată, la finalul clipului am pregătit un mic cadou pentru voi și anume un set cu ulei pentru păr și o cremă de mâini extrem de bună. Produsele se numără printre cele mai utilizate și iubite, așa că sunt încântată să vă dăruiesc produse pe care eu le folosesc cu mare drag!

Produse preferate de ingrijire pentru PAR

Vă povestesc în detaliu despre produse, așa că vă invit să dați play la clip pentru mai multe informații.

Iar pentru a vă înscrie în cursa pentru a câștiga setul trebuie să:

  1.  Să vă abonați la canalul meu de YouTube https://goo.gl/vkgaZT
  2.  Să comentați la acest clip (fără PARTICIP!) sau la oricare clip din perioada 18 DECEMBRIE 2017 – 18 IANUARIE 2018

*Dacă comentați la fiecare clip din această perioadă aveți sanșe mai mari să câștigați pentru că voi alege la întâmplare un clip din această perioadă, iar de la acel clip, prin programul random.org voi alege un nume care a lăsat comentariu

Produsele prezentate:

E super simplu și vă urez mult succes tuturor!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search