In Beauty

De ceva vreme am primit o sugestie tare drăguță de la o cititoare – și anume să fac un clip despre acele produse pe care le folosesc constant. Mi s-a părut o idee tare bună pentru că de multe ori stau pe YouTube și caut clipuri de acest fel, atunci când doresc să testez un produs nou, recomandat de alții.

Adevărul este că prefer să cumpăr produse despre care am citit/auzit reviews în online, decât să mă apuc să testez singură și să arunc banii pe prostii (mai ales dacă sunt pricey). În aceași măsură este adevărat și faptul că unele produse pot funcționa foarte bine pentru mine, iar pentru altcineva să nu aibă același efect.

Personal, consider că este important să acordăm o atenție deosebită produselor care intră în contact direct cu tenul, părul și corpul nostru, așa că prefer să cumpăr un produs de calitate, chiar dacă e ceva mai scump, decât să cumpăr 10 mai ieftine care nu își fac treaba. Există, firește, și produse ieftine care sunt incredibil de bune, prin urmare prețul nu este neaparat un punct de reper.

Produse terminate: Make up, Hair & Body Care

În noul clip vă arăt care sunt produsele de make up, hair & body care pe care le utilizez constant, de ceva vreme. Produse la care nu plănuiesc să renunț în viitorul apropiat pentru că își fac foarte bine treaba.

Bineînțeles, pe lângă acestea mai sunt câteva care îmi plac, însă ca să nu vă țin o veșnicie în fața laptopului, am selectat acele produse care se află în topul preferințelor, la momentul actual.

Vă invit așadar să vizionați noul clip!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Bigiri Kovacs on Facebook
  Reply

  Super clip, ca de obicei! As vrea sa te intreb doar, unde se poate cumpara in Oradea, Batiste? Pt. Ca eu folosesc in america si sunt ingrijorata ca nu o sa gasesc acasa cand ma intorc.

 • Harris
  Reply

  Mi-a placut foarte mult ce ai scris!

 • AlinaP
  Reply

  Buna,

  De unde as putea cumpara exfoliantul Sugar pt fata si corp?

  Multumesc

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search