In Beauty

Suntem mereu pe fugă, nu apucăm nici să mâncăm de cele mai multe ori, să nu mai zic că a realiza un machiaj perfect zi de zi, este într-adevăr o provocare!

Realitatea este că în acest mod îmi realizez și eu cam orice machiaj din timpul săptămânii. Până acum însă, nu am cronometrat niciodată treaba asta, așa că am profitat de provocarea aceasta simpatică și am încercat să realizez un machiaj de zi în 5 minute!

Recunosc că am avut emoții pentru că nu eram sigură că voi reuși, dar ce a ieșit vă invit să vedeți în noul clip! A fost fun și un experiment destul de drăguț. Vă spun doar atât: sunt mândră de mine, haha.

Machiaj de zi, natural

Fiind un machiaj de zi, am păstrat totul super simplu & basic, fără să folosesc prea multe produse. Pentru un asemenea machiaj, din punctul meu de vedere, e suficient să avem un ten imaculat, fără cearcăne și puțin contur la față. În aceași idee, am ales să folosesc doar un balsam pentru buze hidratate și desigur, lumină, multă lumină. De anul trecut am descoperit un produs ideal pentru sezonul cald – pudra iluminatoare de la Paese – merge minunat cu un ten bronzat!

Machiaj de zi in 5 minute, rapid si usor

Produsele folosite pentru a realiza acest machiaj de zi:

După toată experiența aceasta, Cosmin mă va crede pe cuvânt atunci când voi spune că sunt gata în 5 minute! Trebuie totuși să recunosc că am mare noroc cu extensiile de gene… altfel probabil stătea puțin diferit treaba – un mic truc care mă ajută să economisesc muult timp.

Sunt curioasă ce părere aveți voi despre machiajul meu de zi, așa că aștept cu interes să citesc comentariile voastre.

Recommended Posts
Comments
  • on Facebook
    Reply

    Bravo 🤗

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search