In Lifestyle

A venit Lauricaaaa la mine și am zis că e musai să facem împreună un clip – că nu degeaba suntem amândouă „mari” vloggeri, nu?

Am zis că ar fi interesant să aflăm câteva lucruri una despre cealaltă și totodată și voi despre noi, așa că am zis să facem provocarea AM / N- AM și să răspundem câtorva dintre întrebările pe care le-a primit Laura pe rețelele de socializare. A fost super fun! Ne-am distrat bine, am aflat lucuri noi și amuzante și am filmat două clipuri AM / N-AM pe care trebuie să le vedeți!

Pe Laura Charaba o cunosc de vreo 2 ani și o urmăresc mereu pe blog și pe canalul de YouTube, este o fată minunată, dar vă invit pe canalul ei, sigur o să găsiți multe clipuri utile și super faine!

Provocarea AM N-AM cu Laura Charaba

Pentru că am avut muuulte întrebări, am împărțit clipul cu provocarea în două, așa că o parte veți vedea pe canalul meu de YouTube, o parte pe canalul Laurei.

Nu am mai făcut până acum clipuri de acest fel, gen provocări, așa că sunt curioasă ce părere aveți și dacă vă place, mai facem. Pe lângă faptul că ne distrăm, aflăm lucruri noi unii despre alții, ne cunoaștem mai bine și asta e grozav!

Vă invit să dați play la ambele clipuri și să ne distrăm puțin împreună.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search