In Fashion, Moda Femei

Puloverul tricotat in tinute calduroase

Puloverul tricotat este prietenul meu cel mai bun pe toată perioadă rece!

Weekend-ul trecut am fugit la munte pentru o gură de „aer curat” și am luat cu mine cel mai cozy articol vestimentar  – puloverul oversized tricotat.

Puloverul tricotat in tinute calduroase

 Puloverul tricotat oversized

Îmi place la nebunie combinația de tricotaje cu piele, așa că apelez destul de frecvent la ea. De obicei, prefer să îmi cumpăr puloverele în mărimi mai mari, pentru că arată de două ori mai bine dacă sunt ceva mai lărguțe, mai loose. În acest fel merg minunat în combinație cu o pereche de colanți din piele, sau cu o pereche de pantaloni super skinny.

Trebuie să recunosc că păstrez  hainele tricotate cu multă grijă pentru că sunt ușor de asortat și odată ce temperaturile scad, sunt alegerea perfectă! Un pulover negru sau într-o nuanță neutră de bej, crem se potrivește cu o mulțime de materiale și texturi. Spre exemplu, aș purta acest pulover peste o rochie din voal cu imprimeu floral sau peste o fustă din piele – pentru un look rock/glamourous. Din punctul meu de vedere, putem purta puloverul tricotat atât la munte, cât și la o cină specială, în oraș – trebuie să fim atente doar la accesorizare.

Puloverul tricotat in tinute calduroase

Totodată, un pulover tricotat oversized arată minunat în combinație cu o pereche de cercei statement și un palton masculin, supradimensionat… ah! Avem atât de multe variante… o să vedeți multe ținute de sezon cu haine tricotate pentru că aparent am o mică obsesie momentan pentru acestea, haha.

Puloverul tricotat in tinute calduroase

Pentru ținuta mea cozy de weekend la munte am ales să port o pereche de bocanci/cizme cu ținte – super călduroase și confortabile. Asta în cazul în care nu escalați munții, atunci probabil niște bocanci ar fi absolut necesari.

În viziunea mea ingredientele pentru un weekend relaxant sunt: o bucată iubit, o fugă la munte, un pulover/hoodie oversized tricotat (neaparat!), un pahar de vin și opțional un șemineu 😀

Puloverul tricotat in tinute calduroase

Să aveți o zi frumoasă!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Tricotat
    Reply

    Felicitari pentru articol, foarte util

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search