In Beauty, Lifestyle

Odată ce ai ajuns la greutatea dorită, o altă provocare o reprezintă menținerea efectiv a acesteia. Pentru mine personal procesul de menținere este și a fost o treabă destul de ușoară.

Am scăpat de kg în plus renunțând la obiceiurile proaste în alimentație. Fără sport, fără diete ciudate, fără prea mult stres și fără să pun la loc dublu. A fost un proces nu atât de greu precum îmi imaginam, însă acest proces nu se încheie cu adevărat niciodată. Despre subiectul „slăbire” v-am povestit într-un video, pe larg, așa că dacă sunteți interesați vă invit să-l urmăriți.

Adevărul este că dacă vrei rezultate frumoase, sănătoase și pe termen lung, atunci trebuie să renunți la ideea de dietă și să te orientezi mai degrabă spre a-ți dezvolta un stil de viață sănătos, o alimentație corectă, mișcare și așa mai departe.

De când am început să fac schimbări în stilul meu de viață, rezultatele au început să apară și mai mult decât atât, datorită faptului că am continuat să am aceste obiceiuri sănătoase, rezultatele s-au menținut de-a lungul timpului.

Q&A Cum imi mentin greutatea Ce mananc Fac sport_Iulia Andrei

Cum îmi mențin greutatea?

În primul rând consider că alimentația joacă cel mai important rol pentru a menține greutatea dorită! Evit să consum fast food, sucuri, zahăr, produse făinoase, mese bogate după ora 18 sau înainte cu cel puțin 4 ore de culcare. Fac sport, merg la sală de 3-4 ori pe săptămână: fac cardio, ridic greutăți, fac circuite. Dacă nu apuc să merg la sală, ies în parc la alergat sau la o plimbare.

Desigur, am și cheat days – fără ele nu ne-am putea bucura de viață la maxim. Mănânc și junk food, mănânc și dulciuri după ora 18, gust din anumite preparate dacă îmi este poftă de ceva, însă asta se întâmplă doar în weekend sau dacă sunt plecată în vacanță. În restul săptămânii de luni până vineri, de regulă, nu fac excepții de la alimentația mea și de la sport.

Consider că cheia menținerii greutății dorite este echilibrul, sau cel puțin acesta este „secretul” meu. Am aceași greutate de peste 3 ani jumătate și nu a fost deloc un chin să trăiesc așa.

Bineînțeles, suntem cu toții diferiți și ceea ce pentru mine funcționează, pentru tine s-ar putea să nu aibă același rezultat, motiv pentru care, înainte de orice, vă recomand să discutați cu un specialist. Ce am făcut eu în acest video a fost să răspund curiozităților voastre legate de stilul meu de viață – pentru mine schimbarea alimentației și puțină mișcare au făcut o mare diferență.

Susțin și încurajez o alimentație sănătoasă și un stil de viață activ, sunt obiceiuri care nu au cum să facă rău nimănui.

Vă doresc multă sănătate, că e mai importantă decât toate!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • on Facebook
  Reply

  Buna,Arați super,câte kg ai și ce înălțime ?

 • Bianca
  Reply

  Buna. Spune-mi, te rog, de unde este bluza pe care o porti in video?

 • Aura
  Reply

  Eu folosesc pentru a mai scadea in greutate african mango 900, un supliment din plante.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search