In Lifestyle

Avocado pentru mic dejun, prânz, cină… și pe post de snack, dacă se poate! Avocado este fructul meu preferat și îl consum zilnic, motiv pentru care am decis să împărtășesc cu voi una dintre modalitățile favorite de a-l consuma. Rapid, sănătos și absolut delicios!!

Recunosc că nu sunt prietenă cu bucătăria – rareori gătesc cu adevărat. Nu știu să fac sarmale, ciorbe, sau alte minuni de acest fel, însă sunt expertă în a „găti” avocado. Adevărul este că în ultima perioadă am încercat să consum cât mai multe fructe și legume raw. Nu îmi place să pierd timpul în bucătărie, așa că prefer să tai un fruct, legumă, să o pun pe o bucată de lipie alături de alte legume și să mă bucur de o masă sănătoasă, fără prea mult efort. Menționez că nu îmi este deloc greu să trăiesc așa – din contră, am început să iubesc mai mult mesele care nu sunt atât de gătite… probabil și datorită faptului că sunt o persoană care nu are mai deloc răbdare.

RETETA PENTRU MIC DEJUN / PRANZ SANATOS - AVOCADO TOAST

Așadar, o masă buuună din punctul meu de vedere conține muulte legume, avocado și eventual un sos. Mărturisesc că după sărbătorile de iarnă încă mă confrunt cu 2 kg pe care trebuie neaparat să le dau jos așa că porțiile mele au devenit și mai mici, iar legumele au intrat la ordinea zilei. Fără prăjeli, carne, lapte, ouă, făinoase, zahar and so on… greuț, dar nu imposibil!

Oricum ar fi, avocado este delicios, mai ales în această combinație, deci nu mă chinui prea tare. Desigur, dacă nu aveți probleme cu kg în plus, puteți opta pentru o felie de pâine prăjită și un ochi de ou – cred că este la fel de delicios și sățios.

RETETA PENTRU MIC DEJUN / PRANZ SANATOS - AVOCADO TOAST

Ce ai nevoie pentru avocado toast?

  • un avocado moale
  • zeama după o jumătate de lămâie
  • sare, piper, usturoi granulat
  • brânză (orice brânză de uns pe pâine aveți acasă)
  • roșii cherry, castraveți, ardei
  • pâine prăjită / lipie / crackers

Aceasta este varianta mea de avocado toast – vă promit că e delicios – trebuie să încercați!

V-am făcut poftă? Enjoy!!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 6 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search