Review Foreo Luna Mini 2: cel mai bun produs pentru ten

De câteva săptămâni testez device-ul de la Foreo Luna mini 2 și în rândurile de mai jos vreau să fac un review al acestui produs.

Am auzit multe lucruri despre acest device, bune și rele, și recunosc că am fost tare curioasă să văd cum funcționează și dacă este pe atât de bun pe cât se pretinde a fi.

Review Foreo Luna mini 2

Am comandat produsul de pe site-ul currentbody.com – un shop online unde putem găsi o gamă vastă de device-uri dedicate îngrijirii tenului și a corpului. Foreo luna mini 2 a ajuns la mine în aproximativ 7 zile, prin curier rapid.

Review Foreo Luna mini 2/ cel mai bun produs pentru ten

Pentru cei care încă nu știu, Foreo Luna mini 2:

 • este un dispozitiv pentru curățarea în profunzime a tenului, cu ajutorul tehnologiei T-Sonic – până la 8000 de pulsații pe minut
 • este potrivit pentru fiecare tip de ten, de la ten uscat la ten gras
 • este hipo – alergenic, perii sunt realizați dintr-un silicon unic, moale
 • este până la 35 de ori mai igienic decât orice alt produs de curățare pe bază de peri, bacteriile efectiv nu stau pe el
 • este rezistent la apă
 • se încarcă într-o oră și rezită până la 300 de utilizări
 • conceput pentru a curăța 3 zone principale ale tenului
 • are 8 viteze astfel încât poți adapta intensitatea pentru fiecare zonă a feței

Prima experiență cu device-ul a fost mai plăcută decât mă așteptam. Produsul este mic, compact, foarte intuitiv, ușor de folosit, ușor de trasportat. L-am ales varianta mini tocmai pentru a fi ușor de luat cu mine în călătorii.

Cum folosesc Foreo Luna mini 2

Am aplicat spumă de curațare (se poate folosi orice produs de curățare: gel, spumă sau cremă) pe device și după ce am pornit aparatul am început să masez ușor, prin mișcări circulare tenul. Aparatul te anunță la fiecare 15 secunde că e timpul să treci la o altă zonă a feței – lucru care mi se pare genial. Eu îl folosesc timp de 1 minut dimineața și 1 minut seara, pe tenul umezit.

Review Foreo Luna mini 2/ cel mai bun produs pentru ten

Review Foreo Luna mini 2/ cel mai bun produs pentru ten

Review Foreo Luna mini 2/ cel mai bun produs pentru ten

De când am Foreo luna, nu am mai folosit alte produse pentru demachiere, în afară de crema de demachiere special concepută pentru zona ochilor. Acest device curăță incredibil de bine tenul – vă spun sincer că nu mă așteptam să fie perfect curat, fără urmă de machiaj în aproximativ 1 minut.

Chiar după prima utilizare am observat că tenul meu a fost mult mai neted, nu a fost așa niciodată după o simplă demachiere. Am mai observat că crema hidratantă intră mult mai bine în piele, iar tenul este mai luminos, mai curat.

Review Foreo Luna mini 2/ cel mai bun produs pentru ten

Review Foreo Luna mini 2/ cel mai bun produs pentru ten

Rezultatele au continuat să fie uimitoare, odată cu fiecare utilizare. Chiar și punctele negre din zona nasului au dispărut în mare parte. De când l-am achiziționat, îl folosesc non stop și cu fiecare utilizare sunt tot mai mulțumită și încântată de acest device.

În ultima perioadă am avut și câteva probleme cu tenul – mici coșuri în zonă frunții, iar după mai multe utilizări am observat că zona a devenit mai curată și mai fină.

Review Foreo Luna mini 2/ cel mai bun produs pentru ten

Review Foreo Luna mini 2/ cel mai bun produs pentru ten

Merită să cumpărăm Foreo luna mini 2?

Din punctul meu de vedere, acest device este cel mai bun lucru pe care l-am folosit eu pentru îngrijirea tenului acasă. Niciodată nu am avut așa rezultate după o simplă curățare de doar 1 minut.

Am mai folosit produse de curățare pe bază de peri, însă am renunțat la a mai folosi acele produse pentru că fie îmi iritau tenul, fie nu curățau așa cum mă așteptam. Acești peri de la Foreo sunt diferiți de tot ce am testat până acum, sunt moi și nu agresează în niciun fel tenul.

Este un produs care vă ține ani buni și de care vă puteți folosi zi de zi. Consider că investiția în produse de calitate pentru îngrijirea tenului este mai importantă decât investiția în produse pentru machiaj. În timp, se vor vedea diferențele între un ten îngrijit corespunzător și un ten neglijat.

Foreo luna mini 2 a fost 566 ron, însă există variante mai ieftine precum: Foreo Play sau Luna Go.

Eu cred că odată ce puneți mâna pe acest device, nu va mai trece o zi fără să îl folosiți. Eu am devenit dependentă de al meu Foreo Luna mini 2.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
 • Alexandra Daniela Burducea
  Reply

  Acest dispozitiv se incarca,cum?

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search