In Lifestyle, Travel

Un alt highlight al călătoriei noastre prin USA a fost road trip-ul până în Las Vegas și mai apoi la Grand Canyon. Vegas este un oraș care ne-a fermecat pe toți, încă din primele secunde – și să spun și de ce, imediat.

Am pornit în călătorie fără niciun plan. Nu aveam cazare, nu avem nimic plănuit – știam doar că vrem să ajungem în Las Vegas și de acolo mai vedem unde ne duce viața. Am pornit de dimineață din OC (Orange County, California) și bineînțeles am luat-o pe faimosul Road 66 – un drum incredibil de lung, într-o pustietate secetoasă. Eram încântați că suntem pe Road 66, însă peisajul până la Vegas nu a fost nicidecum unul grozav: pustietate și cam atât. Era genul de drum pe care nu ai vrea să rămâi cumva fără carburant, haha. A fost totuși exact așa cum mi-am imaginat; cu acele magazine goale, parcă părăsite pe marginea drumului, cu angajați dubioși și cu o căldură infernală.

Road trip to LAS VEGAS & GRAND CANYON_Iulia Andrei

Una dintre opririle noastre spre Vegas ne-a adus în fața unui monument (dacă îmi permiteți să-l numesc așa). Pe un drum liniștit din Nevada, într-un fel de casino am descoperit mașina în care au fost uciși Bonnie & Clyde! Spre rușinea mea, nu am văzut filmul, cu toate că mi-am propus să îl văd, mai ales acum că stiu exact cum arată momentul morții celor doi răufăcători.

Am admirat, am făcut poze și am filmat tooot, apoi ne-am urcat în mașină și nu ne-am mai oprit până în Vegas. Iată-ne, acum, ajunși în fabulos LV – un amalgam de culturi, lumini, clădiri, cam tot ce îți trece prin cap. Vegas e ceva… greu de descris în cuvinte. Am ținut-o într-un continuu WOW toată noaptea petrecută acolo. Să nu vă mai povestesc că am avut o aventură în a găsi cazare – toate hotelurile fiind full și ultimele camere goale epuizându-se în doar 15 minute. Nebunie!

*Pont: nu mergeți în Vegas fără să aveți cazare!

Nu vă povestesc ce am făcut în Vegas… pentru că, ei bine, ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas, nu-i așa ?

Vă spun doar că Vegas trebuie neaparat experimentat! Nu doar vizitat, ci experimentat. E o experiență… diferită, intensă, memorabilă. Am rămas cu un gust dulce… puțin blurry, dar dulce haha.

A 2-a zi am luat micul dejun american: pancakes îmbibate în Mapple Syrup și o cafea uriașă și-am pornit la drum spre Grand Canyos West! Drumul din Vegas până acolo e GROZAV! E incomparabil și efectiv își taie răsuflarea.

Road trip to LAS VEGAS & GRAND CANYON_Iulia Andrei

Road trip to LAS VEGAS & GRAND CANYON_Iulia Andrei

Supriza noastră, odată ajunși acolo a fost că nu am avut voie să vizităm canyonul fără ghid și firește, fără să achităm o taxă. Așa că am plătit vreo $50/persoană și am urcat în autobuz. Am văzut imensul portocaliu roșiatic, râul Colorado care a format Grand Canyon începând de acum 6 milioane de ani. În acel moment am realizat că suntem martori al unui miracol al naturi, în continuă acțiune. E fantastic!

V-am spus, vorbele sunt insuficiente pentru a exprima toate sentimentele trăite și pentru a descrie toată frumusețea pe care am văzut-o… in toate formele ei: de la mega urbanul, excentricul Vegas la puritatea și natura în cea mai raw formă a ei. Am filmat un vlog… sper ca filmările să vă inducă puțin mai mult din vibe-ul călătoriei noastre.

Enjoy,

Love,

Iulia A.

Road trip to LAS VEGAS & GRAND CANYON_Iulia Andrei

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search