In Fashion, Moda Femei

Rochia cu flori si geaca din piele

O combinație care mă reprezintă este aceea dintre geaca din piele și orice articol vestimentar feminin. În cazul acesta este vorba despre rochia cu flori, sau cu print floral. Geaca din piele a fost și va râmăne acel articol vestimentar din garderoba mea la care nu cred că voi renunța vreodată.

Rochia cu flori si geaca din piele

Legat de imprimeul floral, acesta se numără printre tendințele noului sezon, iar eu mă bucur de acest lucru pentru că, mai nou, îmi plac super mult rochiile în acest stil: lungi, vaporoase, cu printuri cât se poate de feminine. Din nefericire, le-am descoperit prea târziu (pentru că deja rar mai avem parte de câte-o zi cu soare…), așa că mă bucur de ele cât mai pot, haha.

Rochia cu flori si geaca din piele

Este adevărat că în vară nu prea am fost adepta rochiilor cu flori, sau a rochiilor în general, însă odată cu schimbarea temperaturilor combinația de rock/feminin îmi surâde și mă simt minunat purtând o asemenea rochie. Ar merge la fel de bine și cu o jachetă din denim, în locul celei din piele. Eu am ales să port bocanci, însă și o pereche de cizme peste genunchi, sau niște botine ar fi arătat bine.

Rochia cu flori si geaca din piele

Recunosc că nu sunt tocmai fana toamnei, însă atunci când avem parte de zile însorite și călduroase, precum aceasta, îmi place ceva mai mult. Un alt motiv pentru care îmi place toamna (uneori) este pentru că ne dă libertatea să purtăm încă hainele din vară combinate cu jachete sau pulovere oversized, rezultând astfel look-uri creative și interesante.

Rochia cu flori si geaca din piele

Rochie (similar) | Geaca din piele (similar) | Bocanci

Totuși, după o vară călduroasă (prea scurtă parcă…) în care am fost cam limitată din punct de vedere vestimentar, mă bucur să pot să port jacheta favorită, bocancii și cizmele peste genunchi!

Așadar, zic să ne bucurăm cât mai putem de asemenea combinații vestimentare, pentru că în curând schimbăm rochiile cu flori cu hanorace super groase și jachetele cu geci pufoase, de iarnă.

Love,

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search