In Fashion, Moda Femei

Rochia neagra din dantela

Rochia neagră din dantelă este un must have indiferent de sezonul în care ne aflăm. Așa cum am mai spus, în repetate rânduri, rochia neagră mă salvează mereu din orice impas vestimentar.

Rochia neagra din dantela

Trebuie să recunosc că dețin câteva rochii negre, diferite croiuri și diferite materiale, însă niciodată nu sunt suficiente. Mai mult decât atât, o rochie neagră, din dantelă mi se pare întruchiparea cea mai expresivă a feminității, senzualității și a fineții.

Rochia neagra din dantela

În ceea ce privește ținuta mea, am ales să port rochia neagră din dantelă, asortată la un colier statement, care parcă îi dă un aer ușor boho – de festival. Cu toate că pentru un look de zi, nu aș fi mers pe stilettos, în acel moment, pantofii argintii mi s-au părut cea mai atractivă alegere. Desigur, la fel de bine s-ar potrivit și o pereche de pantofi joși, oxford, din lac – pentru un outfit ceva mai lejer.

Rochia neagra din dantela

Decupajele de pe brațe mi se pare de mare efect. Totodată, modelul rochiței este unul ușor de asortat și de purtat, versatil, cu alte cuvinte. O văd mergând de minune la o petrecere de vară, în grădină, cu sandale joase și o pălărie de vară, cât și la o nuntă, cu sandale cu toc, cercei candelabru și un coc lejer.

Eu am făcut o combinație între cele două stiluri, combinând pantofii cu toc, eleganți, cu geaca din imitație de piele (pe care nu am purtat-o la ședința foto pentru că era super cald și pentru că doream să vedeți decupajele frumoase de pe mâneci), rezultând astfel un look urban, cu influențe rock, dar și glamorous și feminin, în aceași măsură.

Rochia neagra din dantela

Îmi vin în minte o groază de variante, toate incluzând această rochie neagră din dantelă. Am un presentiment că va deveni un prieten de nădejde, precum toate rochiile negre pe care le colecționez.

Rochia neagra din dantela

Rochie | Pantofi | Gene Xtreme Lashes

Am plăcerea să vă anunț că de curând am fost nominalizată la 2 categorii în cadrul Galei Digital Divas 2016. Dacă găsiți utile și inspiraționale articolele de pe Iulia Andrei Blog, vă invit să mă votați.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați acest link, iar mai apoi să introduceți adresa de e-mail în căsuță. În scurt timp veți primi un mail cu informațiile necesare pentru a continua votul.

Mă puteți vota la cele două categorii, unde mă găsiți sub numele Iulia Andrei:

Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare mesaj, share, like și orice gest de încurajare pe care îl primesc de la voi. Fiecare în parte înseamnă nespus de mult pentru mine.

Voteaza-ma la Digital Divas by Avon 2016

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Nicoleta
  Reply

  Rochita este dementiala, dar si colierul! De unde este? 😀

  • Iulia A.
   Reply

   Multumesc draga Nicoleta :* colierul este de la Primark. L-am luat prin decembrie, cred.

   Te pup :*

 • Anonymous
  Reply

  ok…frumoasa

 • Reply

  frumoasa

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search